Kapustniakas su raugintais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Kapustniakas su raugintais kopūstais

Kapustniakas su raugintais kopūstais - skanus, sotus ir sotus ukrainietiškas patiekalas. Dažniausiai jis gaminamas iš raugintų kopūstų, tačiau juos galima pakeisti šviežiais kopūstais. Į sriubą taip pat galima įdėti grybų, ryžių arba išvirti kapustniaką su žuvies sultiniu. Galite pasigaminti net vegetarišką sriubą, jei iš recepto pašalinsite mėsą ir paliksite tik daržoves. Patiekalas vis tiek bus sotus ir skanus.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
29 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kapustniakas su raugintais kopūstais Žingsnis 1
Paruoškite sriubos pagrindą. Sudėkite bulves į puodą su vandeniu. Sudėkite soras ir virkite ant vidutinės ugnies 20-30 minučių, kol bulvės išvirs.

Žingsnis 2

Kapustniakas su raugintais kopūstais Žingsnis 2
Išvirkite mėsos sultinį. Mėsą sudėkite į atskirą puodą su vandeniu. Užvirus sultiniui, nuimkite putas ir virkite 20-25 minutes. Tada išimkite mėsą iš puodo, atvėsinkite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite atgal.

Žingsnis 3

Kapustniakas su raugintais kopūstais Žingsnis 3
Paruoškite daržovių padažą. Svogūnus ir morkas sudėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepkite 3-5 minutes. Į keptuvę prie daržovių suberkite pipirus. Troškinkite apie 3-5 minutes. Tada sudėkite raugintus kopūstus ir pomidorų pastą. Česnaką išspauskite per presą arba smulkiai sukapokite ir pridėkite prie likusių daržovių. Troškinkite 10 minučių. Pagal skonį įberkite prieskonių.

Žingsnis 4

Kapustniakas su raugintais kopūstais Žingsnis 4
Sudėkite ingredientus. Supilkite vištienos sultinį su mėsa į puodą su virtomis bulvėmis ir soromis ir supilkite daržovių padažą iš keptuvės. Išmaišykite ir virkite dar apie 5 minutes. Tada išjunkite ugnį ir palikite sriubą 10-15 min. brinkti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos