Kopūstai ir kviečiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Kopūstai ir kviečiai

Ukrainietiškos kopūstų sriubos su soromis receptas nesukels sunkumų. Sriubai paruošti reikės nebrangių produktų. Yra daugybė variantų, pavyzdžiui, raugintų kopūstų kapustniakas su soromis. Kopūstai suteikia sriubai rūgštoko skonio ir nuostabaus aromato. Dėl sorų sultinys tampa klampesnis ir tirštesnis. Sriubai galima vartoti bet kokią mėsą. Jautiena ir kiauliena kopūstų sriubą padarys sotesnę, o vištiena ir kalakutiena - lengvą ir dietinę.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
59 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.29/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kopūstai ir kviečiai Žingsnis 1
Paruoškite atsargas. Į puodą su vandeniu sudėkite gabaliukais supjaustytą mėsą. Užvirus nuimkite putas. Tada į vandenį įberkite pipirų ir lauro lapą. Virkite 30 minučių.

Žingsnis 2

Kopūstai ir kviečiai Žingsnis 2
Toliau ruoškite sriubos pagrindą. Į puodą suberkite nuplautas soras ir virkite dar 30 minučių. Į puodą sudėkite bulves ir morkas ir virkite dar 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Kopūstai ir kviečiai Žingsnis 3
Paruoškite kepinius. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite smulkintą svogūną ir česnaką, išspauskite per presą ir kepkite 3-5 min. Tada sudėkite pomidorų pastą ir troškinkite apie 3-4 min.

Žingsnis 4

Kopūstai ir kviečiai Žingsnis 4
Pereikite prie paskutinio etapo. Kai bulvės puode suminkštės, sudėkite kepsnį ir virkite 5-10 minučių. Tada į puodą sudėkite smulkintus raugintus kopūstus ir virkite dar apie 5 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais. Išjunkite ugnį ir leiskite sriubai pastovėti 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos