Publikavimo data: 2025-08-17
Kapustniakas su ėriena ir raugintais kopūstais
Bet kokia padažų sriuba yra daug darbo reikalaujančių patiekalų kategorijos čempionė. Ją virti užtrunka ilgai, o jos paruošimas primena spektaklį, kuriame kiekvienas aktorius turi atlikti griežtai skirtingą vaidmenį.
Žingsnis 1
Pomidorą supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais.
Žingsnis 2
Išvirkite mėsos sultinį: užpilkite mėsą vandeniu, nupilkite putas ir virkite švelniai verdant. Patikrinkite, ar mėsa jau paruošta. Jei peiliu pradūrus mėsą pasirodo tik sultys, ji jau paruošta. Virimo metu į puodą įdėkite lauro lapą ir po 10 minučių jį išimkite. Taip jo nereikės ieškoti, kai bus daug ingredientų.
Žingsnis 3
Paruoškite mišrainę. Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies. Įpilkite augalinio aliejaus, maždaug šaukštą ar du, tada suberkite svogūnus ir morkas. Maišykite, kol svogūnai įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 4
Bulves nulupkite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 5
Į keptuvę kartu su morkomis ir svogūnais sudėkite raugintus kopūstus. Nedėkite visko iš karto, jei dėsite po truputį, galėsite išgarinti skysčio perteklių iš kopūstų.
Žingsnis 6
Iš sultinio išimkite mėsą. Supjaustykite ją ir grąžinkite į keptuvę. Keptuvės turinį sudėkite į tą pačią vietą. Pagardinkite išspaustu česnaku ir pipirų grūdeliais. Palikite 5 minutes ir išjunkite.
Žingsnis 7
Kapustniakas su ėriena ir raugintais kopūstais paruoštas! Gero apetito.
Kategorijos