Kapustniakas su ėriena ir raugintais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kapustniakas su ėriena ir raugintais kopūstais

Bet kokia padažų sriuba yra daug darbo reikalaujančių patiekalų kategorijos čempionė. Ją virti užtrunka ilgai, o jos paruošimas primena spektaklį, kuriame kiekvienas aktorius turi atlikti griežtai skirtingą vaidmenį.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kapustniakas su ėriena ir raugintais kopūstais Žingsnis 1
Pomidorą supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais.

Žingsnis 2

Kapustniakas su ėriena ir raugintais kopūstais Žingsnis 2
Išvirkite mėsos sultinį: užpilkite mėsą vandeniu, nupilkite putas ir virkite švelniai verdant. Patikrinkite, ar mėsa jau paruošta. Jei peiliu pradūrus mėsą pasirodo tik sultys, ji jau paruošta. Virimo metu į puodą įdėkite lauro lapą ir po 10 minučių jį išimkite. Taip jo nereikės ieškoti, kai bus daug ingredientų.

Žingsnis 3

Kapustniakas su ėriena ir raugintais kopūstais Žingsnis 3
Paruoškite mišrainę. Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies. Įpilkite augalinio aliejaus, maždaug šaukštą ar du, tada suberkite svogūnus ir morkas. Maišykite, kol svogūnai įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 4

Kapustniakas su ėriena ir raugintais kopūstais Žingsnis 4
Bulves nulupkite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 5

Kapustniakas su ėriena ir raugintais kopūstais Žingsnis 5
Į keptuvę kartu su morkomis ir svogūnais sudėkite raugintus kopūstus. Nedėkite visko iš karto, jei dėsite po truputį, galėsite išgarinti skysčio perteklių iš kopūstų.

Žingsnis 6

Kapustniakas su ėriena ir raugintais kopūstais Žingsnis 6
Iš sultinio išimkite mėsą. Supjaustykite ją ir grąžinkite į keptuvę. Keptuvės turinį sudėkite į tą pačią vietą. Pagardinkite išspaustu česnaku ir pipirų grūdeliais. Palikite 5 minutes ir išjunkite.

Žingsnis 7

Kapustniakas su ėriena ir raugintais kopūstais Žingsnis 7
Kapustniakas su ėriena ir raugintais kopūstais paruoštas! Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, daržovių sriubos, sriubos, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, rašyti, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, žiediniai kopūstai, gavėnios sriubos, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos