Publikavimo data: 2025-08-18
Kapustniakas su kukurūzų kruopomis
Kopūstai su kukurūzų kruopomis yra geras vyras jūsų virtuvėje. Jam nereikia jokių žvaigždžių iš dangaus, jis nėra matytas kartu su egzotiškais ingredientais, tačiau kaskart pavyksta. Jį lengva pagaminti, ypač jei šaldiklyje turite paruošto vištienos sultinio.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kopūstus.
Žingsnis 2
Išvirkite sultinį. Pasilikite 100 ml sultinio tam atvejui, jei sriuba būtų per tiršta - tokiu atveju galite ją atskiesti.
Žingsnis 3
Didelėje keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas. Sudėkite kopūstus ir kepkite toliau, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 4
Bulves nulupkite ir supjaustykite. Į sultinį suberkite kukurūzų kruopas ir kubeliais supjaustytas bulves.
Žingsnis 5
Į keptuvę su svogūnais įpilkite pomidorų pastos, druskos ir per presą išspausto česnako. Bulvėms ir kruopoms išvirus sultinyje, visus komponentus sumaišykite. Įdėkite lauro lapą. Uždenkite dangčiu ir palikite 5 minutes.
Žingsnis 6
Nuimkite nuo ugnies. Patikrinkite, ar nereikia daugiau druskos, ir šaukštu išpilstykite į lėkštes.
Kategorijos