Kepenų ir bulvių koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepenų ir bulvių koldūnai

Dar vienas būdas skaniai paruošti kepenis.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Kepenų ir bulvių koldūnai Žingsnis 1
Žalias kepenis pertrinkite per mėsmalę.

Žingsnis 2

Kepenų ir bulvių koldūnai Žingsnis 2
Įmaišykite kiaušinius, druską ir manų kruopas. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kepenų ir bulvių koldūnai Žingsnis 3
Suberkite miltus ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Kepenų ir bulvių koldūnai Žingsnis 4
Bulves nulupkite, stambiai sutarkuokite ir sudėkite į tešlą.

Žingsnis 5

Kepenų ir bulvių koldūnai Žingsnis 5
Kepkite keptuvėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, islandija, pusryčiai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, draniki, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, draniki su sūriu, vakarienė su bulvėmis, pusryčiai su sūriu, draniki su kiaušiniu

Kategorijos