Publikavimo data: 2024-06-22
Kepta kiauliena su kimči
Kiauliena su kimči yra legendinis korėjiečių virtuvės patiekalas. Korėjiečiai juo labai didžiuojasi. Kiaulienos su kimči negalėsite paragauti kur nors Azijos turguje kaip greito maisto, nes šis skanėstas ruošiamas tik restoranuose ir namų rate artimiausiems žmonėms.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Kad nuo svogūnų kvapo neskaudėtų akių ir nesitaškytų ašaromis, geriau juos pjaustyti prie atviro vandens čiaupo. Kiaulieną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Į karštą keptuvę įpilkite aliejaus. Apkepkite svogūnus. Po to sudėkite mėsą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite sojų padažą ir iš karto sudėkite kimči kopūstus. Kepkite ant didžiausios ugnies, kol beveik iškeps.
Žingsnis 3
Uždenkite dangčiu ir dar kelias minutes kepkite ant mažiausios ugnies.
Žingsnis 4
Paruoštas ryškus ir neįprastas patiekalas. Kiaulieną sudėkite į sriubos dubenį ir patiekite karštą.
Kategorijos