Kepta rausvoji lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepta rausvoji lašiša

Tai labai greitos vakarienės receptas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Kepta rausvoji lašiša Žingsnis 1
Žuvį nuplaukite, pasūdykite ir papipirinkite.

Žingsnis 2

Kepta rausvoji lašiša Žingsnis 2
Pabarstykite džiovintais česnakais.

Žingsnis 3

Kepta rausvoji lašiša Žingsnis 3
Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite žuvį. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos