Kepta švelni lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta švelni lašiša

Skani ir sveika žuvis.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Kepta švelni lašiša Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę įlašinkite aliejaus, sudėkite lašišos kepsnius ir 2 šakeles rozmarino.

Žingsnis 2

Kepta švelni lašiša Žingsnis 2
Žuvį iš dviejų pusių pasūdykite, iš vienos pusės papipirinkite ir kepkite 5 minutes. Įpilkite vandens, troškinkite po uždaru dangčiu dar 10-12 minučių iš dviejų pusių.

Žingsnis 3

Kepta švelni lašiša Žingsnis 3
Ant kiekvieno kepsnio užpilkite po 5 lašus citrinos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos