Kepta taraška pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kepta taraška

Labai skanus taraškos receptas, keptas keptuvėje, kol taps traškus. Labai skanu.
Gaminimo laikas
144 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Išvalykite tarakoną nuo žvynų, išdarinėkite ir gerai nuplaukite.

Žingsnis 2

Pagal skonį pasūdykite ir apvoliokite miltuose.

Žingsnis 3

Kepta taraška Žingsnis 3
Dėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite, kol taps traškūs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos