Publikavimo data: 2025-08-17
Keptas lašišos kepsnys su sojų padažu ir ryžiais
Lašišos kepsnys su sojų padažu ir ryžiais - šis patiekalas puikiai tinka besilaikantiems sveikos mitybos. Lašiša yra sveika organizmui ir lengvai virškinama. Padažas kepsniui ruošiamas iš sojos padažo, prieskonių, medaus, lazdyno riešutų ir česnako. Padažas įsigeria į lašišos kepsnį ir jis tampa labai minkštas ir sultingas.
Žingsnis 1
Lašišos kepsnį apšlakstykite citrinos sultimis. Dubenyje sumaišykite sojų padažą, prieskonius, medų, lazdyno riešutus ir česnaką. Maišykite, kol medus ištirps. Kepimo indą ištepkite alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 2
Į formą sudėkite lašišos kepsnį ir užpilkite padažu. Viršų pabarstykite sezamo sėklomis ir pašaukite į orkaitę 30 minučių. Išvirkite ryžius.
Kategorijos