Keptas lašišos kepsnys su sojų padažu ir ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Keptas lašišos kepsnys su sojų padažu ir ryžiais

Lašišos kepsnys su sojų padažu ir ryžiais - šis patiekalas puikiai tinka besilaikantiems sveikos mitybos. Lašiša yra sveika organizmui ir lengvai virškinama. Padažas kepsniui ruošiamas iš sojos padažo, prieskonių, medaus, lazdyno riešutų ir česnako. Padažas įsigeria į lašišos kepsnį ir jis tampa labai minkštas ir sultingas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
258 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Keptas lašišos kepsnys su sojų padažu ir ryžiais Žingsnis 1
Lašišos kepsnį apšlakstykite citrinos sultimis. Dubenyje sumaišykite sojų padažą, prieskonius, medų, lazdyno riešutus ir česnaką. Maišykite, kol medus ištirps. Kepimo indą ištepkite alyvuogių aliejumi.

Žingsnis 2

Keptas lašišos kepsnys su sojų padažu ir ryžiais Žingsnis 2
Į formą sudėkite lašišos kepsnį ir užpilkite padažu. Viršų pabarstykite sezamo sėklomis ir pašaukite į orkaitę 30 minučių. Išvirkite ryžius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos