Keptas tuno kepsnys sezamo apkepe pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Keptas tuno kepsnys sezamo apkepe

Tunas yra delikatesas, tuno kepsniai patiekiami geriausiuose restoranuose ir, nepaisant didelės kainos, yra to verti. Kiekvienas gurmanas turėtų bent kartą gyvenime jo paragauti, taip pat nuspręsti pasigaminti šį patiekalą namuose. Juk tai visai nesudėtinga ir labai greita.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Keptas tuno kepsnys sezamo apkepe Žingsnis 1
Paruoškite marinatą giliame dubenyje sumaišydami sojų padažą ir augalinį aliejų. Kiekvieną kepsnio pusę pamerkite į mišinį ir pamirkykite maždaug minutę.

Žingsnis 2

Keptas tuno kepsnys sezamo apkepe Žingsnis 2
Tuno gabalėlius pamerkite į sezamo sėklas. Jos turi būti žalios, nes iš anksto paskrudinti sezamai greitai sudegs keptuvėje.

Žingsnis 3

Keptas tuno kepsnys sezamo apkepe Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite kepsnius po minutę iš kiekvienos pusės. Jei tai darysite ilgiau, kepsnių apkepe esančios sėklos sudegs ir sugadins skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos