Publikavimo data: 2025-08-17
Keptas tuno kepsnys sezamo apkepe
Tunas yra delikatesas, tuno kepsniai patiekiami geriausiuose restoranuose ir, nepaisant didelės kainos, yra to verti. Kiekvienas gurmanas turėtų bent kartą gyvenime jo paragauti, taip pat nuspręsti pasigaminti šį patiekalą namuose. Juk tai visai nesudėtinga ir labai greita.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą giliame dubenyje sumaišydami sojų padažą ir augalinį aliejų. Kiekvieną kepsnio pusę pamerkite į mišinį ir pamirkykite maždaug minutę.
Žingsnis 2
Tuno gabalėlius pamerkite į sezamo sėklas. Jos turi būti žalios, nes iš anksto paskrudinti sezamai greitai sudegs keptuvėje.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite kepsnius po minutę iš kiekvienos pusės. Jei tai darysite ilgiau, kepsnių apkepe esančios sėklos sudegs ir sugadins skonį.
Kategorijos