Kepti ežiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kepti ežiai

Norėdami pasigaminti tikrai skanius keptus mėsos ežiukus su ryžiais, turite pasirinkti tinkamą maltą mėsą. Pirmiausia atkreipkite dėmesį į maltos mėsos spalvą - ji turi būti vienoda visoje masėje ir varijuoti nuo rausvai raudonos iki tamsiai raudonos spalvos. Būtinai atkreipkite dėmesį į tai, ar yra pagaminimo data ir tinkamumo vartoti terminas. Geriau pirkti maltą mėsą vakuuminėje pakuotėje ir įsitikinti, kad ji nėra išsipūtusi. Taip pat atkreipkite dėmesį į kvapą - neturi būti rūgštaus ar mėsai nebūdingo kvapo.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
258 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti ežiai Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Dubenyje sumaišykite maltą mėsą, svogūnus, ryžius ir česnaką. Sudėkite piene išmirkytus džiūvėsėlius, druską, sviestą ir maltus juoduosius pipirus. Minkytą mėsą išminkykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Kepti ežiai Žingsnis 2
Suformuokite ir iškepkite ežiukus. Iš maltos mėsos padarykite mažus rutuliukus. Į keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir įkaitinkite. Kepkite ežiukus iš abiejų pusių apie 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos