Publikavimo data: 2024-06-22
Kepti kimči
Kepti kimči yra nepaprastai skanus korėjiečių ir japonų virtuvės patiekalas, kurį kiekvienas, kada nors paragavęs, prisimins ilgai! Jį galima lengvai paruošti namuose. Šis patiekalas reikalauja minimalių investicijų ir turi mažai kalorijų. Korėjiečių virtuvėje kimči kopūstai laikomi pagrindiniu patiekalu. Kimči dedamas į sriubas, troškinamas su mėsa, daržovėmis, tofu ir t. t. Jo dedama į koldūnų, pyragaičių, blynelių, zrazų ir blynų įdarus.
Žingsnis 1
Perkelkite marinuotus kimči į didelę keptuvę ir įjunkite kaitlentę iki didelės ugnies. Kai kimči sultys išgaruos (maždaug po 5 min.), suberkite cukrų ir sezamų aliejų, gerai išmaišykite ir dar kelias minutes palaikykite ant ugnies.
Žingsnis 2
Kepti kimči jau paruošti! Patiekite karštus, pagal skonį papuoštus sezamo sėklomis. Patiekite.
Kategorijos