Kepti kimči pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kepti kimči

Kepti kimči yra nepaprastai skanus korėjiečių ir japonų virtuvės patiekalas, kurį kiekvienas, kada nors paragavęs, prisimins ilgai! Jį galima lengvai paruošti namuose. Šis patiekalas reikalauja minimalių investicijų ir turi mažai kalorijų. Korėjiečių virtuvėje kimči kopūstai laikomi pagrindiniu patiekalu. Kimči dedamas į sriubas, troškinamas su mėsa, daržovėmis, tofu ir t. t. Jo dedama į koldūnų, pyragaičių, blynelių, zrazų ir blynų įdarus.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti kimči Žingsnis 1
Perkelkite marinuotus kimči į didelę keptuvę ir įjunkite kaitlentę iki didelės ugnies. Kai kimči sultys išgaruos (maždaug po 5 min.), suberkite cukrų ir sezamų aliejų, gerai išmaišykite ir dar kelias minutes palaikykite ant ugnies.

Žingsnis 2

Kepti kimči Žingsnis 2
Kepti kimči jau paruošti! Patiekite karštus, pagal skonį papuoštus sezamo sėklomis. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos