Kepti kimči kopūstai su šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kepti kimči kopūstai su šonine

Korėjiečiai yra labai sveika tauta. Šios Azijos šalies gyventojai išsiskiria jaunatviška išvaizda ir ilgaamžiškumu. Visa tai susiję su jų virtuve. Korėjiečių virtuvė labai originali skonių derinių požiūriu, tačiau beveik visi patiekalai gaminami iš šviežiausių produktų, gausu daržovių ir paprikų. Kimči yra bene vienas populiariausių korėjiečių patiekalų, pelnęs net europiečių meilę. Daugelis išbandė aštrius korėjietiškus kopūstus ir morkas. Standartinis kimči variantas yra būtent ypatingu būdu rauginti kopūstai. Egzistuoja daugiau nei du šimtai kimči ruošimo variantų. Korėjiečiai dažnai sako, kad kiekviena šeimininkė turi savo kimči receptą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
265 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti kimči kopūstai su šonine Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Kepti kimči kopūstai su šonine Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę. Įpilkite aliejaus. Apkepkite svogūnus. Ant didelės ugnies pakepinkite šoninę ir papriką.

Žingsnis 3

Kepti kimči kopūstai su šonine Žingsnis 3
Ant šoninės sudėkite kimči, užpilkite sojų padažu ir sezamų aliejumi. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Kepti kimči kopūstai su šonine Žingsnis 4
Uždenkite dangčiu ir troškinkite dešimt minučių.

Žingsnis 5

Kepti kimči kopūstai su šonine Žingsnis 5
Paruošta aštri šoninė ir kopūstai! Patiekite patiekalą lėkštėse

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos