Publikavimo data: 2024-06-22
Kepti kimči kopūstai su šonine
Korėjiečiai yra labai sveika tauta. Šios Azijos šalies gyventojai išsiskiria jaunatviška išvaizda ir ilgaamžiškumu. Visa tai susiję su jų virtuve. Korėjiečių virtuvė labai originali skonių derinių požiūriu, tačiau beveik visi patiekalai gaminami iš šviežiausių produktų, gausu daržovių ir paprikų. Kimči yra bene vienas populiariausių korėjiečių patiekalų, pelnęs net europiečių meilę. Daugelis išbandė aštrius korėjietiškus kopūstus ir morkas. Standartinis kimči variantas yra būtent ypatingu būdu rauginti kopūstai. Egzistuoja daugiau nei du šimtai kimči ruošimo variantų. Korėjiečiai dažnai sako, kad kiekviena šeimininkė turi savo kimči receptą.
Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę. Įpilkite aliejaus. Apkepkite svogūnus. Ant didelės ugnies pakepinkite šoninę ir papriką.
Žingsnis 3
Ant šoninės sudėkite kimči, užpilkite sojų padažu ir sezamų aliejumi. Išmaišykite.
Žingsnis 4
Uždenkite dangčiu ir troškinkite dešimt minučių.
Žingsnis 5
Paruošta aštri šoninė ir kopūstai! Patiekite patiekalą lėkštėse
Kategorijos