Kepti kimči su unagi padažu ir aitriosiomis paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kepti kimči su unagi padažu ir aitriosiomis paprikomis

Kepti kimči su unagi padažu ir aitriosiomis paprikomis yra labai populiarus patiekalas Korėjoje, kurį lengva paruošti ir kuriam pagaminti reikia nedaug maisto. Jis paplitęs visur ir kiekvienas Korėjos kampelis turi savo kimči receptą, kuris čia bus laikomas teisingu. Paprastai kimčiui gaminti naudojami perrūgę Pekino kopūstai. Iš tikrųjų gerai fermentuotas kimči yra labai sodraus skonio, kitaip nei šviežias kimči.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.85/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti kimči su unagi padažu ir aitriosiomis paprikomis Žingsnis 1
Nuplautas aitriąsias paprikas supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 2

Kepti kimči su unagi padažu ir aitriosiomis paprikomis Žingsnis 2
Į didelę keptuvę perkelkite marinuotą kimči ir supjaustytas aitriąsias paprikas ir įjunkite kaitlentę ant didelės ugnies. Kai kimči sultys išgaruos (maždaug po 5 min.), suberkite cukrų, sezamų aliejų ir unagi padažą, gerai išmaišykite ir dar kelias minutes palaikykite ant ugnies.

Žingsnis 3

Kepti kimči su unagi padažu ir aitriosiomis paprikomis Žingsnis 3
Kepti kimči jau paruošti! Patiekite karštus, pagal skonį papuoštus sezamo sėklomis. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos