Publikavimo data: 2024-06-15
Kepti lašišos kepsniai su prieskoniais
Kepti lašišos kepsniai su citrina - puikus maistingų ir sočių pietų pasirinkimas. Dėl prieskonių patiekalas labai aromatingas. Prie jo galite paruošti bet kokią košę, pavyzdžiui, ryžių ar grikių kruopų, arba daržovių salotų. Ten jis bus dar naudingesnis ir sotesnis.
Žingsnis 1
Išimkite marinuotą žuvį iš šaldytuvo. Lašišos kepsnius sudėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Apšlakstykite juos trupučiu citrinos sulčių ir, jei reikia, pabarstykite rupia druska. Tai suteiks neįprastą skonį ir puikiai derės su kepta žuvimi.
Žingsnis 2
Žuvį sandariai suvyniokite į kepimo pergamentą ir dėkite į įkaitintą orkaitę kepti, kol iškeps, maždaug 20-25 minutes. Tada leiskite 10 minučių atvėsti. Patiekite krūveles karštas su garnyru arba kaip atskirą patiekalą.
Kategorijos