Kepti lašišos kepsniai su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepti lašišos kepsniai su prieskoniais

Kepti lašišos kepsniai su citrina - puikus maistingų ir sočių pietų pasirinkimas. Dėl prieskonių patiekalas labai aromatingas. Prie jo galite paruošti bet kokią košę, pavyzdžiui, ryžių ar grikių kruopų, arba daržovių salotų. Ten jis bus dar naudingesnis ir sotesnis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Kepti lašišos kepsniai su prieskoniais Žingsnis 1
Išimkite marinuotą žuvį iš šaldytuvo. Lašišos kepsnius sudėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Apšlakstykite juos trupučiu citrinos sulčių ir, jei reikia, pabarstykite rupia druska. Tai suteiks neįprastą skonį ir puikiai derės su kepta žuvimi.

Žingsnis 2

Kepti lašišos kepsniai su prieskoniais Žingsnis 2
Žuvį sandariai suvyniokite į kepimo pergamentą ir dėkite į įkaitintą orkaitę kepti, kol iškeps, maždaug 20-25 minutes. Tada leiskite 10 minučių atvėsti. Patiekite krūveles karštas su garnyru arba kaip atskirą patiekalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos