Publikavimo data: 2024-06-15
Kepti lašišos kepsniai su sūrio plutele
Švelnūs lašišos kepsneliai su sūrio padažu - puikus pasirinkimas sotiems pietums ar pagrindiniam šventės patiekalui. Pagrindinis ingredientas - kepsniai, todėl svarbu pirkti šviežią žuvį, nes skonis priklausys tik nuo jos. O tinkamai parinkti prieskoniai suteiks patiekalui ypatingo skonio.
Žingsnis 1
Sudėkite kepsnius į foliją, ant kiekvienos lašišos uždėkite po krapų šakelę. Tada uždėkite griežinėliais pjaustytą pomidorą, tarkuotą sūrį ir užpilkite truputį majonezo. Ištepkite juo visą kepsnio paviršių. Kišenės viršų uždenkite kitu folijos gabalėliu.
Žingsnis 2
Kepkite įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Po pusvalandžio nuimkite kepsnių viršų ir kepkite toje pačioje temperatūroje dar 10 minučių, kad viršus paruduotų. Patiekdami kepsnius apibarstykite smulkiai supjaustytais krapais. Patiekite iškart po kepimo.
Kategorijos