Kepti taukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Kepti taukai

Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
424 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
42 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti taukai Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plunksnelėmis.

Žingsnis 2

Kepti taukai Žingsnis 2
Sluoksniuotus lašinius supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į gerai įkaitintą keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus.

Žingsnis 3

Kepti taukai Žingsnis 3
Suberkite prieskonius ir kepkite lašinukus ant didelės ugnies iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Kepti taukai Žingsnis 4
Į keptuvėje esančius taukus sudėkite smulkintus svogūnus ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Kepti taukai Žingsnis 5
Sumažinkite ugnį ir 5-7 minutes pakepinkite lašinius bei svogūnus. Jei lašiniai šiek tiek kietesni, keptuvę uždenkite dangčiu ir kepkite ant mažos ugnies dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos