Keptuvėje įdaryti pievagrybiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Keptuvėje įdaryti pievagrybiai

Grybai paplito po to, kai jų paragavo prancūzai. Prancūzų kalba "champignon" reiškia "grybas". Šiandien yra keli šimtai šio grybo gaminimo receptų. Jis konservuojamas, dedamas į salotas, gaminamas į sriubas, padažus ir įdarytas. Įdarui galima naudoti viską, kas liko šaldytuve: sūrį, dešreles, svogūnus, morkas, net jūros gėrybes.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.74/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptuvėje įdaryti pievagrybiai Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Dubenyje sumaišykite kumpį, svogūną ir prieskonius. Išmaišykite. Česnaką įtrinkite 2 šaukštais augalinio aliejaus.

Žingsnis 2

Keptuvėje įdaryti pievagrybiai Žingsnis 2
Įdarykite grybus. Pašalinkite grybų kotelius. Į kepurėlių vidų sudėkite kumpį ir svogūną. Užpilkite česnakiniu aliejumi. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Sudėkite į jį grybus. Sumažinkite kaitrą iki silpnos ir uždenkite dangčiu. Po 10 minučių grybus apibarstykite šviežiomis žolelėmis ir trupučiu sūrio. Vėl uždenkite ir troškinkite 1 minutę. Išjunkite kaitlentę ir palikite grybus 5 minutes, kad pritrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos