Keptuvėje įdaryti pievagrybiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Keptuvėje įdaryti pievagrybiai

Grybai paplito po to, kai jų paragavo prancūzai. Prancūzų kalba "champignon" reiškia "grybas". Šiandien yra keli šimtai šio grybo gaminimo receptų. Jis konservuojamas, dedamas į salotas, gaminamas į sriubas, padažus ir įdarytas. Įdarui galima naudoti viską, kas liko šaldytuve: sūrį, dešreles, svogūnus, morkas, net jūros gėrybes.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
4 g

Ingredientai (9)

Porcijos
2
4.00 vnt.
80.00 g
50.00 g
2.00 .
4.00 šaukštai.
pagal skonį
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.74/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptuvėje įdaryti pievagrybiai Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Dubenyje sumaišykite kumpį, svogūną ir prieskonius. Išmaišykite. Česnaką įtrinkite 2 šaukštais augalinio aliejaus.

Žingsnis 2

Keptuvėje įdaryti pievagrybiai Žingsnis 2
Įdarykite grybus. Pašalinkite grybų kotelius. Į kepurėlių vidų sudėkite kumpį ir svogūną. Užpilkite česnakiniu aliejumi. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Sudėkite į jį grybus. Sumažinkite kaitrą iki silpnos ir uždenkite dangčiu. Po 10 minučių grybus apibarstykite šviežiomis žolelėmis ir trupučiu sūrio. Vėl uždenkite ir troškinkite 1 minutę. Išjunkite kaitlentę ir palikite grybus 5 minutes, kad pritrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai