Keptuvėje keptas jautienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Keptuvėje keptas jautienos kepsnys

Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptuvėje keptas jautienos kepsnys Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą skersai pluošto 2,5-3 cm griežinėliais ir padarykite ant jų įpjovas. Paruoškite marinatą. Sumaišykite alyvuogių aliejų su šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir šiuo mišiniu patepkite vieną kepsnio pusę. Įdėkite lauro lapą, mėsos nesūdykite.

Žingsnis 2

Keptuvėje keptas jautienos kepsnys Žingsnis 2
Į karštą keptuvę dėkite kepsnius riebalais į apačią. Kepkite 2 minutes. Kitą kepsnio pusę patepkite augaliniu aliejumi, apverskite kepsnį ir kepkite dar 2 minutes, kol apskrus. Išimkite mėsą iš keptuvės ir patepkite sviestu. Pagal skonį pagardinkite druska.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos