Keptuvėje keptas ryklio kepsnys. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Keptuvėje keptas ryklio kepsnys.

Ryklio kepsnys laikomas vienu brangiausių delikatesų pasaulyje. Dažniausiai šį patiekalą galima rasti Japonijos restoranų valgiaraščiuose. Jūrų plėšrūno mėsą galima paruošti ir namuose. Ryklio kepsnys keptuvėje ruošiamas taip pat, kaip ir bet kuri kita žuvis. Etapai yra tokie: atšildymas, marinavimas, apvoliojimas, kepimas. Norint atsikratyti specifinio kvapo, ryklio mėsą reikia pamirkyti sūdytame vandenyje arba piene.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
334 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptuvėje keptas ryklio kepsnys. Žingsnis 1
Paruoškite ryklio kepsnį. Įdėkite kepsnį į gilų dubenį, užpilkite vandeniu ir actu ir palikite 1,5-2 val. Tada išimkite iš skysčio, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, nuimkite odą.

Žingsnis 2

Keptuvėje keptas ryklio kepsnys. Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Miltus sumaišykite su druska, pipirais ir prieskoniais. Įmuškite kiaušinį.

Žingsnis 3

Keptuvėje keptas ryklio kepsnys. Žingsnis 3
Keptuvėje apkepkite ryklio kepsnius. Žuvies gabalėlį panardinkite į kiaušinį, apvoliokite miltų mišinyje, dėkite į aliejumi pateptą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių po 4-5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos