Publikavimo data: 2024-06-08
Keptuvėje keptas ryklio kepsnys.
Ryklio kepsnys laikomas vienu brangiausių delikatesų pasaulyje. Dažniausiai šį patiekalą galima rasti Japonijos restoranų valgiaraščiuose. Jūrų plėšrūno mėsą galima paruošti ir namuose. Ryklio kepsnys keptuvėje ruošiamas taip pat, kaip ir bet kuri kita žuvis. Etapai yra tokie: atšildymas, marinavimas, apvoliojimas, kepimas. Norint atsikratyti specifinio kvapo, ryklio mėsą reikia pamirkyti sūdytame vandenyje arba piene.
Žingsnis 1
Paruoškite ryklio kepsnį. Įdėkite kepsnį į gilų dubenį, užpilkite vandeniu ir actu ir palikite 1,5-2 val. Tada išimkite iš skysčio, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, nuimkite odą.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Miltus sumaišykite su druska, pipirais ir prieskoniais. Įmuškite kiaušinį.
Žingsnis 3
Keptuvėje apkepkite ryklio kepsnius. Žuvies gabalėlį panardinkite į kiaušinį, apvoliokite miltų mišinyje, dėkite į aliejumi pateptą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių po 4-5 minutes.
Kategorijos