Kiaulienos eskalopė su avokadu po sūrio plutele pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Kiaulienos eskalopė su avokadu po sūrio plutele

Eskalopė - tai lygus mėsos gabalas be riebalų ir venų. Tinkamai apdorota ir su tinkamais priedais eskalopė taps puikia nuobodžių kotletų alternatyva ir paįvairins mitybą naujais, įdomiais skonių deriniais.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
437 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
38 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos eskalopė su avokadu po sūrio plutele Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulienos eskalopą nedideliais kepsneliais, iš viso apie 10 gabaliukų. Kiekvieną kepsnį pagardinkite druska ir pipirais ir sudėkite į kepimo indą.

Žingsnis 2

Kiaulienos eskalopė su avokadu po sūrio plutele Žingsnis 2
Perpjaukite avokadą išilgai per visą perimetrą ir išimkite kauliuką, tada peiliu arba šaukštu nulupkite odelę. Minkštimą supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Kiaulienos eskalopė su avokadu po sūrio plutele Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Ant mėsos sudėkite avokado griežinėlius, pagardinkite prieskoniais ir pabarstykite sūriu. Dėkite eskalopą į 180 ℃ įkaitintą orkaitę 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos