Publikavimo data: 2024-06-09
Kiaulienos eskalopė su avokadu po sūrio plutele
Eskalopė - tai lygus mėsos gabalas be riebalų ir venų. Tinkamai apdorota ir su tinkamais priedais eskalopė taps puikia nuobodžių kotletų alternatyva ir paįvairins mitybą naujais, įdomiais skonių deriniais.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulienos eskalopą nedideliais kepsneliais, iš viso apie 10 gabaliukų. Kiekvieną kepsnį pagardinkite druska ir pipirais ir sudėkite į kepimo indą.
Žingsnis 2
Perpjaukite avokadą išilgai per visą perimetrą ir išimkite kauliuką, tada peiliu arba šaukštu nulupkite odelę. Minkštimą supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Ant mėsos sudėkite avokado griežinėlius, pagardinkite prieskoniais ir pabarstykite sūriu. Dėkite eskalopą į 180 ℃ įkaitintą orkaitę 30-40 minučių.
Kategorijos