Publikavimo data: 2024-05-15
Kiaulienos kepsnys su bulvėmis
Žingsnis 1
Nuplautą mėsą supjaustykite kepsniais, pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir pabarstykite žolelėmis. Susmulkinkite česnaką, sumaišykite jį su prancūziškomis garstyčiomis ir šiuo mišiniu aptepkite mėsą.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, apšlakstykite ją aliejumi ir sudėkite į ją marinuotus kepsnius. Kepkite iš abiejų pusių 15-20 minučių, kol paruduos.
Žingsnis 3
Nuluptas bulves supjaustykite griežinėliais. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais bei prieskoninėmis žolelėmis. Kepkite ant mažos ugnies įkaitintoje, aliejumi pateptoje keptuvėje 20 minučių uždengę dangčiu. Retkarčiais pamaišykite.
Kategorijos