Publikavimo data: 2024-02-04
Kiaulienos kotletai tešloje receptas
Norint pagaminti skanius kotletus, neužtenka tik supjaustyti mėsą ir plaktuku ją suplakti. Jums reikės tešlos, kuri išsaugos visas viduje esančias sultis ir padarys kiaulieną minkštesnę. Tai ypač svarbu, kai kotletai gaminami iš nugarinės, nes ši dalis yra gana sausa. Šį patiekalą galima dar šiek tiek patobulinti: įberkite mėgstamų prieskonių, kad skonis būtų intensyvesnis.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite skersai pluošto ir apskrudinkite. Pašildykite pieną.
Žingsnis 2
Kiaušinius sumaišykite su šiltu pienu ir augaliniu aliejumi. Pagardinkite druska, suberkite miltus ir gerai išmaišykite plaktuvu. Dėkite tešlą į šaldytuvą 20 minučių.
Žingsnis 3
Įmerkite mėsą į tešlą ir kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą.
Kategorijos