Publikavimo data: 2024-06-12
Kiaulienos šonkaulių sriuba
Virtas šči yra mėgstamiausias pirmasis patiekalas ant kiekvieno ruso pietų stalo. Šči tapo vienu iš slavų kultūros simbolių ir turi daugybę paruošimo variantų. Šiame recepte sriubai gaminti naudojami kiaulienos šonkauliukai ir daržovės. Bulvės, svogūnai, tarkuotos morkos ir baltagūžiai kopūstai papildys kiaulienos šonkaulių sultinį. Tai paprastas sultingų sriubų receptas, kurį labai greitai ir lengvai paruošite!
Žingsnis 1
Ant švarios pjaustymo lentos supjaustykite bulves ir svogūnus mažais kubeliais. Susmulkinkite baltagūžius kopūstus ir smulkiai sutarkuokite nuluptas morkas. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Kiaulienos šonkauliukus sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Įdėkite lauro lapą ir juodųjų pipirų. Mėsą virkite 60 minučių nuo virimo pradžios. Sultiniui verdant ir kelis kartus verdant nukoškite putas.
Žingsnis 3
Paimkite keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Aliejuje apkepkite tarkuotas morkas ir svogūnų kubelius, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Pasūdykite verdantį sultinį, sudėkite bulves ir česnaką. Virkite 10 minučių.
Žingsnis 5
Į sriubą sudėkite išvirtą tarkuotų morkų ir svogūnų kepsnį. Užvirinkite sriubą ir virkite 5 minutes. Tada į sriubą supilkite smulkintus kopūstus.
Žingsnis 6
Virkite, kol kopūstai visiškai suminkštės. Patartina uždengti dangčiu. Pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų. Paruošta!
Kategorijos