Kiaulienos šonkaulių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Kiaulienos šonkaulių sriuba

Virtas šči yra mėgstamiausias pirmasis patiekalas ant kiekvieno ruso pietų stalo. Šči tapo vienu iš slavų kultūros simbolių ir turi daugybę paruošimo variantų. Šiame recepte sriubai gaminti naudojami kiaulienos šonkauliukai ir daržovės. Bulvės, svogūnai, tarkuotos morkos ir baltagūžiai kopūstai papildys kiaulienos šonkaulių sultinį. Tai paprastas sultingų sriubų receptas, kurį labai greitai ir lengvai paruošite!
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.44/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos šonkaulių sriuba Žingsnis 1
Ant švarios pjaustymo lentos supjaustykite bulves ir svogūnus mažais kubeliais. Susmulkinkite baltagūžius kopūstus ir smulkiai sutarkuokite nuluptas morkas. Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Kiaulienos šonkaulių sriuba Žingsnis 2
Kiaulienos šonkauliukus sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Įdėkite lauro lapą ir juodųjų pipirų. Mėsą virkite 60 minučių nuo virimo pradžios. Sultiniui verdant ir kelis kartus verdant nukoškite putas.

Žingsnis 3

Kiaulienos šonkaulių sriuba Žingsnis 3
Paimkite keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Aliejuje apkepkite tarkuotas morkas ir svogūnų kubelius, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Kiaulienos šonkaulių sriuba Žingsnis 4
Pasūdykite verdantį sultinį, sudėkite bulves ir česnaką. Virkite 10 minučių.

Žingsnis 5

Kiaulienos šonkaulių sriuba Žingsnis 5
Į sriubą sudėkite išvirtą tarkuotų morkų ir svogūnų kepsnį. Užvirinkite sriubą ir virkite 5 minutes. Tada į sriubą supilkite smulkintus kopūstus.

Žingsnis 6

Kiaulienos šonkaulių sriuba Žingsnis 6
Virkite, kol kopūstai visiškai suminkštės. Patartina uždengti dangčiu. Pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos