Kiaušiniai, įdaryti morkomis ir svogūnais svieste pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kiaušiniai, įdaryti morkomis ir svogūnais svieste

Paprasti ir skanūs įdaryti kiaušiniai iš nebrangių produktų patiks daugeliui šeimininkių. Kepdami svogūnus ir morkas, vietoj sviesto galite naudoti kokosų aliejų, kad užkandis būtų sveikesnis. Beje, šias daržoves galima dėti ir žalias, tačiau morkose esantis vitaminas A daug geriau pasisavinamas jas apkepus nei žalias.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti morkomis ir svogūnais svieste Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Smulkiai sutarkuokite morką ir susmulkinkite svogūną. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, sudėkite morkas ir svogūnus, įberkite druskos, maltų pipirų ir kepkite ant vidutinės ugnies be dangčio 10 minučių, retkarčiais pamaišydami. Tada apkeptas daržoves atvėsinkite.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti morkomis ir svogūnais svieste Žingsnis 2
Paruoškite užkandį. Kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite trynius. Trynius sutrinkite šakute. Suminkštintus trynius sudėkite į atvėsusius svogūnus ir morkas, užpilkite majonezu ir išmaišykite. Gautu įdaru įdarykite kiaušinius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos