Publikavimo data: 2024-09-17
Kiaušiniai, įdaryti morkomis ir svogūnais svieste
Paprasti ir skanūs įdaryti kiaušiniai iš nebrangių produktų patiks daugeliui šeimininkių. Kepdami svogūnus ir morkas, vietoj sviesto galite naudoti kokosų aliejų, kad užkandis būtų sveikesnis. Beje, šias daržoves galima dėti ir žalias, tačiau morkose esantis vitaminas A daug geriau pasisavinamas jas apkepus nei žalias.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Smulkiai sutarkuokite morką ir susmulkinkite svogūną. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, sudėkite morkas ir svogūnus, įberkite druskos, maltų pipirų ir kepkite ant vidutinės ugnies be dangčio 10 minučių, retkarčiais pamaišydami. Tada apkeptas daržoves atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite užkandį. Kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite trynius. Trynius sutrinkite šakute. Suminkštintus trynius sudėkite į atvėsusius svogūnus ir morkas, užpilkite majonezu ir išmaišykite. Gautu įdaru įdarykite kiaušinius.
Kategorijos