Publikavimo data: 2025-08-17
Kiaušinių indas
Pastaruoju metu labai populiarus pusryčių pasirinkimas. Dėl kiaušinio trynio gaunamas ne tik gražus patiekalas, bet ir kiaušinių padažas, kuris puikiai papildo bulves. Jį labai lengva paruošti, tai gali padaryti ir pradedantysis.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir sutarkuokite.
Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite svogūną ir suberkite į bulves.
Žingsnis 3
Atskirkite kiaušinio trynį nuo baltymo. Sudėkite baltymą į bulves ir gerai išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę ir paskleiskite gautą pagrindą, viduryje padarydami nedidelę duobutę. Kepkite 3 minutes.
Žingsnis 5
Apverskite džiūvėsėlius ir į vidurį supilkite kiaušinio trynį. Virkite dar 3 minutes.
Kategorijos