Kiaušinių indas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kiaušinių indas

Pastaruoju metu labai populiarus pusryčių pasirinkimas. Dėl kiaušinio trynio gaunamas ne tik gražus patiekalas, bet ir kiaušinių padažas, kuris puikiai papildo bulves. Jį labai lengva paruošti, tai gali padaryti ir pradedantysis.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Bulves nulupkite ir sutarkuokite.

Žingsnis 2

Kiaušinių indas Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite svogūną ir suberkite į bulves.

Žingsnis 3

Kiaušinių indas Žingsnis 3
Atskirkite kiaušinio trynį nuo baltymo. Sudėkite baltymą į bulves ir gerai išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Kiaušinių indas Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę ir paskleiskite gautą pagrindą, viduryje padarydami nedidelę duobutę. Kepkite 3 minutes.

Žingsnis 5

Kiaušinių indas Žingsnis 5
Apverskite džiūvėsėlius ir į vidurį supilkite kiaušinio trynį. Virkite dar 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, islandija, pusryčiai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, draniki, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, draniki su sūriu, vakarienė su bulvėmis, pusryčiai su sūriu, draniki su kiaušiniu

Kategorijos