Kimchi su keto pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Kimchi su keto

Kimči yra tradicinis korėjiečių patiekalas - rauginti kopūstai su svogūnais, morkomis, prieskoniais ir aitriosiomis paprikomis. Siūlome gaminti troškintas daržoves a la kimči su keta. Žuvis troškinama kartu su daržovėmis, todėl ji būna sultinga ir labai skani. Keta yra dietinė lašišinių šeimos žuvų rūšis, todėl patiekalas taip pat yra dietinis. Kimči su keta puikiai tinka korėjietiško stiliaus pietums ar vakarienei.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimchi su keto Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas korėjietiška morkų tarka arba įprasta stambia tarka. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, o česnaką susmulkinkite.

Žingsnis 2

Kimchi su keto Žingsnis 2
Nulupkite pomidorus nuo odelės ir supjaustykite juos į tyrę. Vietoj šviežių pomidorų taip pat galite naudoti tarkuotus pomidorus, kad supaprastintumėte gaminimo procesą.

Žingsnis 3

Kimchi su keto Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Kepkite svogūnus 5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite morkas ir susmulkintą česnaką. Viską kartu kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 4

Kimchi su keto Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite kimči kopūstus, pomidorų tyrę, citrinos sultis ir cukrų. Sutrinkite juodųjų pipirų dribsnius ir taip pat suberkite į patiekalą. Pagal skonį pagardinkite druska. Išmaišykite. Į keptuvę su daržovėmis sudėkite keta filė. Troškinkite žuvį ir daržoves po dangčiu ant silpnos ugnies apie 15-20 minučių, kol iškeps.

Žingsnis 5

Kimchi su keto Žingsnis 5
Kimči su keta paruošta. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos