Publikavimo data: 2024-09-14
Kimchi su keto
Kimči yra tradicinis korėjiečių patiekalas - rauginti kopūstai su svogūnais, morkomis, prieskoniais ir aitriosiomis paprikomis. Siūlome gaminti troškintas daržoves a la kimči su keta. Žuvis troškinama kartu su daržovėmis, todėl ji būna sultinga ir labai skani. Keta yra dietinė lašišinių šeimos žuvų rūšis, todėl patiekalas taip pat yra dietinis. Kimči su keta puikiai tinka korėjietiško stiliaus pietums ar vakarienei.
Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas korėjietiška morkų tarka arba įprasta stambia tarka. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, o česnaką susmulkinkite.
Žingsnis 2
Nulupkite pomidorus nuo odelės ir supjaustykite juos į tyrę. Vietoj šviežių pomidorų taip pat galite naudoti tarkuotus pomidorus, kad supaprastintumėte gaminimo procesą.
Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Kepkite svogūnus 5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite morkas ir susmulkintą česnaką. Viską kartu kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite kimči kopūstus, pomidorų tyrę, citrinos sultis ir cukrų. Sutrinkite juodųjų pipirų dribsnius ir taip pat suberkite į patiekalą. Pagal skonį pagardinkite druska. Išmaišykite. Į keptuvę su daržovėmis sudėkite keta filė. Troškinkite žuvį ir daržoves po dangčiu ant silpnos ugnies apie 15-20 minučių, kol iškeps.
Žingsnis 5
Kimči su keta paruošta. Mėgaukitės!
Kategorijos