Kimči ir ryžiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kimči ir ryžiai

Kimči - tai patiekalas, atkeliavęs pas mus iš Korėjos. Jį sudaro fermentuotos aštrios daržovės. Tradicinio recepto pagrindą sudaro Pekino kopūstai, kurie verdami su aštriaisiais pipirais ir kitais prieskoniais. Korėjiečiai tiki, kad reguliariai vartojant kimči galima išvengti peršalimo ligų. Tokias daržoves galima patiekti ant stalo ir vienas sūryme, ir su kitais maisto produktais. Pavyzdžiui, su ryžiais. Toks patiekalo variantas bus ne tik sveikas, bet ir sotus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
255 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
45 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 5/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči ir ryžiai Žingsnis 1
Nori kopūstus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus.

Žingsnis 2

Kimči ir ryžiai Žingsnis 2
Gilioje keptuvėje su augaliniu aliejumi 1 minutę pakepinkite griežinėliais supjaustytą kimči.

Žingsnis 3

Kimči ir ryžiai Žingsnis 3
Į keptuvę su kimči sudėkite virtus ryžius, Kochudyang pipirų pastą ir sezamo sėklas. Užpilkite vandeniu, išmaišykite ir maišydami kepkite 7-8 minutes.

Žingsnis 4

Kimči ir ryžiai Žingsnis 4
Įpilkite į indą sezamų aliejaus ir išjunkite ugnį.

Žingsnis 5

Kimči ir ryžiai Žingsnis 5
Įdėkite patiekalą į gilią lėkštę, o ant viršaus pabarstykite keptais nori ir sezamo sėklomis. Į stalą patiekite kimči ir ryžius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos