Publikavimo data: 2024-06-15
Kimči su adžika
Kimči su adžika yra tradicinis korėjiečių patiekalas. Kimči - tai bendras korėjietiškų patiekalų, gaminamų iš įvairių rūšių salotų ir kopūstų, pavadinimas. Dažniausiai naudojami vadinamieji Pekino kopūstai. Siūlome pagreitintą kimči ruošimo versiją su naminiu ajika receptu, kuris yra aromatingas ir nepaprastai aštrus. Aštrus ir traškus Pekino kopūstų paruošimas randa vis daugiau savo gerbėjų. Kimči galima patiekti su bulvėmis, ryžiais.
Žingsnis 1
Nulupkite viršutinius pekino kopūstų lapus. Perpjaukite į 4 dalis išilgai. Kopūstų lapus nuplaukite, atsargiai išskobkite ir kiekvieną lapą, ypač jo pagrindą, pabarstykite druska. Sudėkite kopūstus į gilų dubenį ir palikite keturioms valandoms, retkarčiais apverskite, kad tolygiai pasūdytų.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Į atitinkamo dydžio indą sudėkite smulkintą svogūną, česnaką, adžiką, sezamo sėklas, druską ir papriką. Išmaišykite.
Žingsnis 4
Kiekvieną Pekino kopūsto lapą aptepkite paruoštu padažu, sudėkite kopūstus į tinkamą indą ir palikite 24 valandas marinuotis šiltoje vietoje.
Žingsnis 5
Laikykite šaldytuve, o prieš patiekdami supjaustykite storais arba plonais griežinėliais per visą balą. Gero apetito.
Kategorijos