Kimči su adžika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kimči su adžika

Kimči su adžika yra tradicinis korėjiečių patiekalas. Kimči - tai bendras korėjietiškų patiekalų, gaminamų iš įvairių rūšių salotų ir kopūstų, pavadinimas. Dažniausiai naudojami vadinamieji Pekino kopūstai. Siūlome pagreitintą kimči ruošimo versiją su naminiu ajika receptu, kuris yra aromatingas ir nepaprastai aštrus. Aštrus ir traškus Pekino kopūstų paruošimas randa vis daugiau savo gerbėjų. Kimči galima patiekti su bulvėmis, ryžiais.
Gaminimo laikas
1730 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
53 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči su adžika Žingsnis 1
Nulupkite viršutinius pekino kopūstų lapus. Perpjaukite į 4 dalis išilgai. Kopūstų lapus nuplaukite, atsargiai išskobkite ir kiekvieną lapą, ypač jo pagrindą, pabarstykite druska. Sudėkite kopūstus į gilų dubenį ir palikite keturioms valandoms, retkarčiais apverskite, kad tolygiai pasūdytų.

Žingsnis 2

Kimči su adžika Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Kimči su adžika Žingsnis 3
Į atitinkamo dydžio indą sudėkite smulkintą svogūną, česnaką, adžiką, sezamo sėklas, druską ir papriką. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Kimči su adžika Žingsnis 4
Kiekvieną Pekino kopūsto lapą aptepkite paruoštu padažu, sudėkite kopūstus į tinkamą indą ir palikite 24 valandas marinuotis šiltoje vietoje.

Žingsnis 5

Kimči su adžika Žingsnis 5
Laikykite šaldytuve, o prieš patiekdami supjaustykite storais arba plonais griežinėliais per visą balą. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos