Kimči su austrių padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kimči su austrių padažu

Kimči su austrių padažu - tai tradicinės aštrios Pekino kopūstų salotos, kurias galima pamatyti ant korėjiečių stalo per kiekvieną valgį. Patiekalo pavadinimas kilęs iš kinų kalbos žodžio chmchae, kuris reiškia mirkytas arba sūdytas daržoves. Toks aštrus užkandis korėjiečiams yra ne tik visavertis patiekalas, bet veikiau priedas prie pagrindinių patiekalų. Turėtumėte būti pasiruošę, kad fermentacija užtruks dvi dienas, tik po to patiekalą galėsite ragauti arba laikyti.
Gaminimo laikas
1730 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
50 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči su austrių padažu Žingsnis 1
Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais.

Žingsnis 2

Kimči su austrių padažu Žingsnis 2
Tinkamo dydžio inde sumaišykite morkas, susmulkintą svogūno galvą, česnaką ir cukrų. Išmaišykite ir įpilkite pipirų pastos bei austrių padažo.

Žingsnis 3

Kimči su austrių padažu Žingsnis 3
Nulupkite viršutinius pekino kopūstų lapus. Perpjaukite į 4 dalis išilgai. Kopūstų lapus nuplaukite, atsargiai išskobkite ir kiekvieną lapą, ypač jo pagrindą, pabarstykite druska. Sudėkite kopūstus į gilų dubenį ir palikite keturioms valandoms, retkarčiais apverskite, kad tolygiai pasūdytų. Apšlakstykite kiekvieną lapą paruoštu padažu, sudėkite kopūstus į tinkamą indą ir palikite 24 val. marinuotis šiltoje vietoje.

Žingsnis 4

Kimči su austrių padažu Žingsnis 4
Laikykite šaldytuve, o prieš patiekdami supjaustykite storais arba plonais griežinėliais per visą balą. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos