Kimči su daikonu karštame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kimči su daikonu karštame padaže

Šis patiekalas tikriausiai yra pagrindinis Pietų Korėjos stalo patiekalas, tačiau jį pamėgo ir rusų šeimos. Raugintų kopūstų yra daugelyje rusiškų patiekalų, pavyzdžiui, barščiuose ar viniuje, tačiau šiandien aptarsime korėjietišką šio produkto versiją.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
25 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Kimči su daikonu karštame padaže Žingsnis 1
Kopūstą perpjaukite pusiau ir kiekvieną lapą gausiai pasūdykite. Palikite mirkti 2 valandas.

Žingsnis 2

Kimči su daikonu karštame padaže Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ir ridikėlius, stambiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.

Žingsnis 3

Kimči su daikonu karštame padaže Žingsnis 3
Mikseriu susmulkinkite aštriąsias paprikas ir svogūnus, suberkite cukrų.

Žingsnis 4

Kimči su daikonu karštame padaže Žingsnis 4
Sumaišykite morkas, ridikėlius, žaliuosius svogūnus ir paruoštą aštrų padažą.

Žingsnis 5

Kimči su daikonu karštame padaže Žingsnis 5
Kopūstus nuplaukite dideliu kiekiu vandens ir leiskite jiems šiek tiek apdžiūti.

Žingsnis 6

Kimči su daikonu karštame padaže Žingsnis 6
Kiekvieną kopūsto lapą kruopščiai aptepkite morkų ir ridikėlių padažu. Sandariai uždarykite į indą ir palikite kambario temperatūroje dvi dienas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprastai, mažai kalorijų, aistringai, žaliasis sezonas, morkų sezonas, kimči, be įprastų alergenų, receptų knyga, Pekino kopūstų kimči

Kategorijos