Publikavimo data: 2025-08-18
Kimči su daikonu karštame padaže
Šis patiekalas tikriausiai yra pagrindinis Pietų Korėjos stalo patiekalas, tačiau jį pamėgo ir rusų šeimos. Raugintų kopūstų yra daugelyje rusiškų patiekalų, pavyzdžiui, barščiuose ar viniuje, tačiau šiandien aptarsime korėjietišką šio produkto versiją.
Žingsnis 1
Kopūstą perpjaukite pusiau ir kiekvieną lapą gausiai pasūdykite. Palikite mirkti 2 valandas.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ir ridikėlius, stambiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 3
Mikseriu susmulkinkite aštriąsias paprikas ir svogūnus, suberkite cukrų.
Žingsnis 4
Sumaišykite morkas, ridikėlius, žaliuosius svogūnus ir paruoštą aštrų padažą.
Žingsnis 5
Kopūstus nuplaukite dideliu kiekiu vandens ir leiskite jiems šiek tiek apdžiūti.
Žingsnis 6
Kiekvieną kopūsto lapą kruopščiai aptepkite morkų ir ridikėlių padažu. Sandariai uždarykite į indą ir palikite kambario temperatūroje dvi dienas.
Kategorijos