Publikavimo data: 2025-08-20
Kimči su imbieru ir Pekino kopūstais
Korėjietiškas patiekalas, kuris gaminamas be didelio vargo ir iš lengvai suprantamų ingredientų.
Žingsnis 1
Kopūstus perpjaukite išilgai, paruoškite sūrymą iš 1 litro vandens ir 2 šaukštų druskos. Užpilkite jį ant kopūstų ir tris dienas palaikykite po kempine.
Žingsnis 2
Po trijų dienų kopūstus kruopščiai nuplaukite ir išspauskite.
Žingsnis 3
Paruoškite padažui skirtus ingredientus.
Žingsnis 4
Susmulkinkite visus marinato padažui skirtus ingredientus blenderiu.
Žingsnis 5
Paragaukite padažo, pagal skonį galite pridėti česnako arba druskos. Kiekvieną kopūsto lapą kruopščiai aptepkite padažu.
Žingsnis 6
Padėkite ant lentynos dar trims dienoms. Laikykite šiltai. Po trijų dienų kopūstai parūgštės ir sugers padažą.
Kategorijos