Kimči su imbieru ir Pekino kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kimči su imbieru ir Pekino kopūstais

Korėjietiškas patiekalas, kuris gaminamas be didelio vargo ir iš lengvai suprantamų ingredientų.
Gaminimo laikas
4320 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
13 kcal.
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Kimči su imbieru ir Pekino kopūstais Žingsnis 1
Kopūstus perpjaukite išilgai, paruoškite sūrymą iš 1 litro vandens ir 2 šaukštų druskos. Užpilkite jį ant kopūstų ir tris dienas palaikykite po kempine.

Žingsnis 2

Kimči su imbieru ir Pekino kopūstais Žingsnis 2
Po trijų dienų kopūstus kruopščiai nuplaukite ir išspauskite.

Žingsnis 3

Kimči su imbieru ir Pekino kopūstais Žingsnis 3
Paruoškite padažui skirtus ingredientus.

Žingsnis 4

Kimči su imbieru ir Pekino kopūstais Žingsnis 4
Susmulkinkite visus marinato padažui skirtus ingredientus blenderiu.

Žingsnis 5

Kimči su imbieru ir Pekino kopūstais Žingsnis 5
Paragaukite padažo, pagal skonį galite pridėti česnako arba druskos. Kiekvieną kopūsto lapą kruopščiai aptepkite padažu.

Žingsnis 6

Kimči su imbieru ir Pekino kopūstais Žingsnis 6
Padėkite ant lentynos dar trims dienoms. Laikykite šiltai. Po trijų dienų kopūstai parūgštės ir sugers padažą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprastai, mažai kalorijų, aistringai, žaliasis sezonas, morkų sezonas, kimči, be įprastų alergenų, receptų knyga, Pekino kopūstų kimči

Kategorijos