Publikavimo data: 2024-06-15
Kimči su imbieru ir žuvies padažu
Azijos virtuvė europiečiams pasižymi aštriais ir egzotiškais patiekalais. Tai patvirtina korėjietiškas užkandis kimči. Šis patiekalas - tai aštrūs, pikantiški Pekino kopūstai su visais įmanomais prieskoniais. Jis gaunasi labai skanus ir neįprastas. Šiandien pastebima tendencija perimti rytietiškus patiekalus, kimči populiarėja įvairiose šalyse. Kopūstai taip pat labai naudingi vaikams, nes juose yra beveik visos grupės vitaminų ir aminorūgščių.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite imbierą ir česnaką. Sumaišykite su žuvies padažu ir pipirų pasta.
Žingsnis 2
Nulupkite viršutinius pekino kopūstų lapus. Perpjaukite į 4 dalis išilgai. Kopūstų lapus nuplaukite, atsargiai išskobkite ir kiekvieną lapą, ypač jo pagrindą, pabarstykite druska. Sudėkite kopūstus į gilų dubenį ir palikite keturioms valandoms, retkarčiais apverskite, kad tolygiai pasūdytų.
Žingsnis 3
Kiekvieną Pekino kopūsto lapą aptepkite paruoštu padažu, sudėkite kopūstus į tinkamą indą ir palikite 24 valandas marinuotis šiltoje vietoje.
Žingsnis 4
Laikykite šaldytuve, o prieš patiekdami supjaustykite storais arba plonais griežinėliais per visą balą. Gero apetito.
Kategorijos