Kimči su jautienos kepsniu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Kimči su jautienos kepsniu.

Korėjietiškos vakarienės pagrindiniu patiekalu taps kimči su jautienos kepsniu. Tai rūgščios aštrios daržovės, kurias galima valgyti ne tik su mėsa, bet ir atskirai. Šis patiekalas mus pasiekė iš Korėjos. Dėl savo aštrumo kimči teikia didelę naudą organizmui. Reguliarus šio patiekalo vartojimas padeda ištirpdyti riebalus organizme, taip pat apsaugo nuo peršalimo rudenį ir žiemą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči su jautienos kepsniu. Žingsnis 1
Supjaustykite jautieną vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Kimči su jautienos kepsniu. Žingsnis 2
Kepkite jautieną keptuvėje su augaliniu aliejumi 20 minučių maišydami. Svogūnus supjaustykite kubeliais. Nulupkite ir išspauskite česnaką. Į jautieną sudėkite svogūnus, česnakus ir kimči. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite ir maišydami troškinkite 15-20 minučių. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens, kad patiekalas nesudegtų.

Žingsnis 3

Kimči su jautienos kepsniu. Žingsnis 3
Sudėkite patiekalą į lėkštes ir patiekite. Jei norite, papuoškite šviežiomis žolelėmis ir sezamo sėklomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos