Publikavimo data: 2024-09-14
Kimči su jautienos kepsniu.
Korėjietiškos vakarienės pagrindiniu patiekalu taps kimči su jautienos kepsniu. Tai rūgščios aštrios daržovės, kurias galima valgyti ne tik su mėsa, bet ir atskirai. Šis patiekalas mus pasiekė iš Korėjos. Dėl savo aštrumo kimči teikia didelę naudą organizmui. Reguliarus šio patiekalo vartojimas padeda ištirpdyti riebalus organizme, taip pat apsaugo nuo peršalimo rudenį ir žiemą.
Žingsnis 1
Supjaustykite jautieną vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Kepkite jautieną keptuvėje su augaliniu aliejumi 20 minučių maišydami. Svogūnus supjaustykite kubeliais. Nulupkite ir išspauskite česnaką. Į jautieną sudėkite svogūnus, česnakus ir kimči. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite ir maišydami troškinkite 15-20 minučių. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens, kad patiekalas nesudegtų.
Žingsnis 3
Sudėkite patiekalą į lėkštes ir patiekite. Jei norite, papuoškite šviežiomis žolelėmis ir sezamo sėklomis.
Kategorijos