Kimči su jūros gėrybėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kimči su jūros gėrybėmis

Kimči yra korėjiečių pasididžiavimas. Korėjiečiai šį patiekalą laiko ilgaamžiškumo eliksyru. Kimči Korėjoje valgomas kasdien kaip pagrindinis patiekalas. Labiausiai paplitęs ir labiausiai paplitęs receptas yra iš Pekino salotų.
Gaminimo laikas
1700 min.
Laikas virtuvėje
260 min.
Kalorijos
62 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.24/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči su jūros gėrybėmis Žingsnis 1
Plonais griežinėliais supjaustykite žaliąsias aštriąsias paprikas.

Žingsnis 2

Kimči su jūros gėrybėmis Žingsnis 2
Kopūstą supjaustykite į lygias keturias dalis. Kopūstus gausiai pasūdykite, įtrinkite druską į lapus. Ypač daug dėmesio skirkite žievei. Sudėkite kopūstus į lėkštę ir palikite sūdyti keturias valandas.

Žingsnis 3

Kimči su jūros gėrybėmis Žingsnis 3
Paruoškite marinatą kopūstų užkandžiui. Stikliniame dubenyje sumaišykite krevetes, kalmarus, svogūnus, žaliuosius pipirus. Imbierą sutarkuokite smulkia tarka. Jį taip pat suberkite į dubenį. Supilkite sojų padažą. Palikite pastovėti 15 minučių.

Žingsnis 4

Kimči su jūros gėrybėmis Žingsnis 4
Marinatą užtepkite ant kopūstų, mišiniu aptepkite kiekvieną lapą. Padėkite į vėsią vietą 24 valandoms. Taip rauginti kopūstus galima ir ilgiau, tada jie bus dar skanesni.

Žingsnis 5

Kimči su jūros gėrybėmis Žingsnis 5
Kitą dieną kimči bus paruoštas. Norėdami patiekti užkandį, kopūstus supjaustykite skersai nedideliais gabalėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos