Publikavimo data: 2024-09-14
Kimči su kepta jautiena ir makaronais
Kimči - tai patiekalas, atkeliavęs pas mus iš Korėjos. Tai rauginti kopūstai su aštriomis daržovėmis. Tradicinio kimči recepto pagrindas - Pekino kopūstai, kurie verdami su aštriaisiais pipirais ir kitais prieskoniais. Korėjiečiai tiki, kad reguliarus šio patiekalo vartojimas padeda ištirpdyti riebalus organizme, taip pat saugo nuo peršalimo rudenį ir žiemą. Kad būtų sotesni, šias daržoves galite patiekti su kepta jautiena ir makaronais.
Žingsnis 1
Supjaustykite jautieną vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Kepkite jautieną keptuvėje su augaliniu aliejumi 20 minučių, retkarčiais pamaišydami. Svogūną supjaustykite kubeliais. Nulupkite ir išspauskite česnaką. Į jautieną sudėkite svogūnus, česnakus ir kimči. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite ir maišydami troškinkite 15-20 minučių. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens, kad patiekalas nesudegtų.
Žingsnis 3
Makaronus virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Nusausinkite.
Žingsnis 4
Sudėkite makaronus į serviravimo lėkštes. Įdėkite kimči ir jautienos ir patiekite. Jei norite, papuoškite šviežiomis žolelėmis ir sezamo sėklomis.
Kategorijos