Kimči su kepta kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Kimči su kepta kiauliena

Kimči su kepta kiauliena - geras korėjietiško stiliaus vakarienės patiekalas. Būtent iš šios virtuvės mus pasiekė šis receptas. Kimči - tai rūgščios aštrios daržovės. Korėjiečiai tiki, kad reguliarus šio patiekalo vartojimas padeda ištirpdyti riebalus organizme, taip pat rudenį ir žiemą išgelbės nuo peršalimo ligų. Tokias daržoves ant stalo galima patiekti ir vienas sūryme, ir su kitais maisto produktais. Pavyzdžiui, su kepta kiauliena.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči su kepta kiauliena Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Kimči su kepta kiauliena Žingsnis 2
Kiaulieną kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi 20 minučių, maišydami.

Žingsnis 3

Kimči su kepta kiauliena Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite kubeliais. Nulupkite česnaką ir išspauskite jį per presą. Į kiaulieną sudėkite svogūnus, česnakus ir kimči. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite ir maišydami troškinkite 10-15 minučių.

Žingsnis 4

Kimči su kepta kiauliena Žingsnis 4
Paruoštą patiekalą patiekite į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos