Publikavimo data: 2024-09-14
Kimči su kepta kiauliena
Kimči su kepta kiauliena - geras korėjietiško stiliaus vakarienės patiekalas. Būtent iš šios virtuvės mus pasiekė šis receptas. Kimči - tai rūgščios aštrios daržovės. Korėjiečiai tiki, kad reguliarus šio patiekalo vartojimas padeda ištirpdyti riebalus organizme, taip pat rudenį ir žiemą išgelbės nuo peršalimo ligų. Tokias daržoves ant stalo galima patiekti ir vienas sūryme, ir su kitais maisto produktais. Pavyzdžiui, su kepta kiauliena.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Kiaulieną kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi 20 minučių, maišydami.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite kubeliais. Nulupkite česnaką ir išspauskite jį per presą. Į kiaulieną sudėkite svogūnus, česnakus ir kimči. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite ir maišydami troškinkite 10-15 minučių.
Žingsnis 4
Paruoštą patiekalą patiekite į stalą.
Kategorijos