Publikavimo data: 2024-06-22
Kimči su kiauliena
Kimči yra tradicinis korėjiečių patiekalas iš raugintų kopūstų su daržovėmis ir paprikomis. Patiekalas gana aštrus, tačiau korėjiečiai jį valgo kasdien kaip pagrindinį patiekalą.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną gabalėliais.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir kepkite kiaulieną bei svogūnus, kol lengvai paruduos, nuolat maišydami svogūnus ir mėsą. Kepimo pabaigoje galite įberti šiek tiek druskos.
Žingsnis 3
Į kiaulieną įdėkite kimči. Smulkiai supjaustykite česnaką ir taip pat sudėkite į keptuvę. Išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir sumažinkite kaitvietės kaitrumą.
Žingsnis 4
Patiekalą po dangčiu kepkite dar dešimt minučių. Baigta.
Žingsnis 5
Kiaulieną ir kimči patiekite giliose keraminėse lėkštėse.
Kategorijos