Kimči su konservuotais saurienais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kimči su konservuotais saurienais

Netrivialus Pekino kopūstų variantas - kimči, į kurį pridėta sairos. Patiekalas tampa sotesnis ir neįprasto skonio, tokio užkandžio varianto tikrai dar nėra bandęs nė vienas jūsų svečias. Kimči yra tradicinis korėjiečių virtuvės patiekalas, garsėjantis aštriu ir aitriu skoniu. Užkandį sudaro daržovės, gausiai pagardintos aštriu padažu. Dabar yra tiek daug šio patiekalo variacijų, todėl siūlome išbandyti įvairius variantus. Versiją su žuvimi galima naudoti kaip savarankišką patiekalą, svarbiausia patiekti su garnyru.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči su konservuotais saurienais Žingsnis 1
Kopūstą perpjaukite išilgai per pusę. Sudėkite į indą. Kiekvieną lapą gerai pasūdykite. Palikite mirkti 2 valandas. Smulkiai supjaustykite česnaką. Sairą sutrinkite šakute. Giliame dubenyje sumaišykite: česnaką, sezamo sėklas, sairą ir padažą.

Žingsnis 2

Kimči su konservuotais saurienais Žingsnis 2
Kiekvieną gerai pasūdytą kopūsto lapą nuplaukite. Į kiekvieną lapą įdėkite įdaro ir palikite šaldytuve 2-3 valandoms.

Žingsnis 3

Kimči su konservuotais saurienais Žingsnis 3
Supjaustykite kopūstus nedidelėmis porcijomis ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos