Publikavimo data: 2024-06-15
Kimči su konservuotais saurienais
Netrivialus Pekino kopūstų variantas - kimči, į kurį pridėta sairos. Patiekalas tampa sotesnis ir neįprasto skonio, tokio užkandžio varianto tikrai dar nėra bandęs nė vienas jūsų svečias. Kimči yra tradicinis korėjiečių virtuvės patiekalas, garsėjantis aštriu ir aitriu skoniu. Užkandį sudaro daržovės, gausiai pagardintos aštriu padažu. Dabar yra tiek daug šio patiekalo variacijų, todėl siūlome išbandyti įvairius variantus. Versiją su žuvimi galima naudoti kaip savarankišką patiekalą, svarbiausia patiekti su garnyru.
Žingsnis 1
Kopūstą perpjaukite išilgai per pusę. Sudėkite į indą. Kiekvieną lapą gerai pasūdykite. Palikite mirkti 2 valandas. Smulkiai supjaustykite česnaką. Sairą sutrinkite šakute. Giliame dubenyje sumaišykite: česnaką, sezamo sėklas, sairą ir padažą.
Žingsnis 2
Kiekvieną gerai pasūdytą kopūsto lapą nuplaukite. Į kiekvieną lapą įdėkite įdaro ir palikite šaldytuve 2-3 valandoms.
Žingsnis 3
Supjaustykite kopūstus nedidelėmis porcijomis ir patiekite.
Kategorijos