Publikavimo data: 2024-06-15
Supaprastintas Pekino kopūstų kimči
Supaprastintas Pekino kopūstų kimči receptas yra nacionalinis korėjiečių patiekalas. Tikrasis korėjietiškas kimči gaminamas iš Pekino kopūstų, pridedant daug prieskonių. Kiekvienuose korėjiečių namuose šaldytuve visada yra šio gardaus aštraus patiekalo porcija. Korėjiečiai jį mėgsta ne tik dėl skonio. Kimči laikomas labai sveiku produktu, nes jame yra vitaminų A, C ir skaidulų, kurios padeda gerinti virškinimą.
Žingsnis 1
Nulupkite viršutinius pekino kopūstų lapus. Perpjaukite į 4 dalis išilgai. Kopūstų lapus nuplaukite, atsargiai išskobkite ir kiekvieną lapą, ypač jo pagrindą, pabarstykite druska. Sudėkite kopūstus į gilų dubenį ir palikite keturioms valandoms, retkarčiais apverskite, kad tolygiai pasūdytų.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Supjaustykite paprikas ir sumaišykite jas su svogūnais, česnakais, imbieru, sezamo sėklomis, paprika ir cukrumi.
Žingsnis 4
Kiekvieną Pekino kopūsto lapą aptepkite paruoštu padažu, sudėkite kopūstus į tinkamą indą ir palikite 24 valandas marinuotis šiltoje vietoje.
Žingsnis 5
Laikykite šaldytuve, o prieš patiekdami supjaustykite storais arba plonais griežinėliais per visą balą. Gero apetito.
Kategorijos