Supaprastintas Pekino kopūstų kimči pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Supaprastintas Pekino kopūstų kimči

Supaprastintas Pekino kopūstų kimči receptas yra nacionalinis korėjiečių patiekalas. Tikrasis korėjietiškas kimči gaminamas iš Pekino kopūstų, pridedant daug prieskonių. Kiekvienuose korėjiečių namuose šaldytuve visada yra šio gardaus aštraus patiekalo porcija. Korėjiečiai jį mėgsta ne tik dėl skonio. Kimči laikomas labai sveiku produktu, nes jame yra vitaminų A, C ir skaidulų, kurios padeda gerinti virškinimą.
Gaminimo laikas
1730 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
56 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supaprastintas Pekino kopūstų kimči Žingsnis 1
Nulupkite viršutinius pekino kopūstų lapus. Perpjaukite į 4 dalis išilgai. Kopūstų lapus nuplaukite, atsargiai išskobkite ir kiekvieną lapą, ypač jo pagrindą, pabarstykite druska. Sudėkite kopūstus į gilų dubenį ir palikite keturioms valandoms, retkarčiais apverskite, kad tolygiai pasūdytų.

Žingsnis 2

Supaprastintas Pekino kopūstų kimči Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Supaprastintas Pekino kopūstų kimči Žingsnis 3
Supjaustykite paprikas ir sumaišykite jas su svogūnais, česnakais, imbieru, sezamo sėklomis, paprika ir cukrumi.

Žingsnis 4

Supaprastintas Pekino kopūstų kimči Žingsnis 4
Kiekvieną Pekino kopūsto lapą aptepkite paruoštu padažu, sudėkite kopūstus į tinkamą indą ir palikite 24 valandas marinuotis šiltoje vietoje.

Žingsnis 5

Supaprastintas Pekino kopūstų kimči Žingsnis 5
Laikykite šaldytuve, o prieš patiekdami supjaustykite storais arba plonais griežinėliais per visą balą. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos