Kimči su lydekomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Kimči su lydekomis

Lydekos - visais atžvilgiais nuostabi žuvis. Jos balta mėsa yra gaivaus, šiek tiek saldaus skonio ir švelnios tekstūros. Žuvis puikiai dera su daržovėmis. Siūlome jums neįprasto azijietiško stiliaus patiekalo receptą: lydekos filė su kimči daržovėmis. Pagrindinis recepto akcentas - garsusis korėjietiškas kimči kopūstas, suteikiantis nepakartojamą skonį ir pikantiškų natų. Patiekalas yra mažai kaloringas ir sveikas, o tai ypač patiks tiems, kurie saugo savo figūrą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči su lydekomis Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka arba specialia korėjietiška tarka. Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais. Susmulkinkite česnaką arba išspauskite jį per presą.

Žingsnis 2

Kimči su lydekomis Žingsnis 2
Nulupkite pomidorus nuo odelės ir sumalkite juos į tyrę. Vietoj šviežių pomidorų taip pat galite naudoti tarkuotus pomidorus, kad supaprastintumėte gaminimo procesą.

Žingsnis 3

Kimči su lydekomis Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus 5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite morkas ir susmulkintą česnaką. Viską kartu kepkite ant vidutinės ugnies dar 5 minutes. Tada sudėkite pomidorų tyrę, kimchi kopūstus, citrinos sultis ir cukrų. Sutrinkite juodųjų pipirų žirnelius ir taip pat įberkite į patiekalą. Pagal skonį pagardinkite druska. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Kimči su lydekomis Žingsnis 4
Supjaustykite lydekos filė į kelias dalis ir sudėkite jas į keptuvę su daržovėmis. Žuvį ir daržoves troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies apie 15-20 minučių, kol iškeps.

Žingsnis 5

Kimči su lydekomis Žingsnis 5
Kimči su lydekomis jau paruoštas. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos