Kimči su medumi ir pipirų pasta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kimči su medumi ir pipirų pasta

Kimči yra labiausiai paplitęs užkandis Pietų Korėjoje. Kimči valgomas kaip atskiras užkandis arba naudojamas kaip papildomas daugelio patiekalų ingredientas. Kimči - tai rauginti kopūstai, kurie yra aštrūs kopūstai. Korėjoje tikima, kad gera žmona ir šeimininkė turi mokėti paruošti skanų kimči. Yra daugybė kimči gaminimo variantų, įskaitant ir iš Pekino kopūstų. Ypatybė ta, kad jis gaminamas iš sveikų kopūstų lapų, kaip įprasta Korėjoje.
Gaminimo laikas
1730 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
51 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči su medumi ir pipirų pasta Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite imbierą ir česnaką. Sumaišykite su medumi, sojų padažu ir pipirų pasta.

Žingsnis 2

Kimči su medumi ir pipirų pasta Žingsnis 2
Nulupkite viršutinius pekino kopūstų lapus. Perpjaukite į 4 dalis išilgai. Kopūstų lapus nuplaukite, atsargiai išskobkite ir kiekvieną lapą, ypač jo pagrindą, pabarstykite druska. Sudėkite kopūstus į gilų dubenį ir palikite keturioms valandoms, retkarčiais apverskite, kad tolygiai pasūdytų.

Žingsnis 3

Kimči su medumi ir pipirų pasta Žingsnis 3
Kiekvieną Pekino kopūsto lapą aptepkite paruoštu padažu, sudėkite kopūstus į tinkamą indą ir palikite 24 valandas marinuotis šiltoje vietoje.

Žingsnis 4

Kimči su medumi ir pipirų pasta Žingsnis 4
Laikykite šaldytuve, o prieš patiekdami supjaustykite storais arba plonais griežinėliais per visą balą. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos