Publikavimo data: 2024-06-15
Kimči su medumi ir pipirų pasta
Kimči yra labiausiai paplitęs užkandis Pietų Korėjoje. Kimči valgomas kaip atskiras užkandis arba naudojamas kaip papildomas daugelio patiekalų ingredientas. Kimči - tai rauginti kopūstai, kurie yra aštrūs kopūstai. Korėjoje tikima, kad gera žmona ir šeimininkė turi mokėti paruošti skanų kimči. Yra daugybė kimči gaminimo variantų, įskaitant ir iš Pekino kopūstų. Ypatybė ta, kad jis gaminamas iš sveikų kopūstų lapų, kaip įprasta Korėjoje.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite imbierą ir česnaką. Sumaišykite su medumi, sojų padažu ir pipirų pasta.
Žingsnis 2
Nulupkite viršutinius pekino kopūstų lapus. Perpjaukite į 4 dalis išilgai. Kopūstų lapus nuplaukite, atsargiai išskobkite ir kiekvieną lapą, ypač jo pagrindą, pabarstykite druska. Sudėkite kopūstus į gilų dubenį ir palikite keturioms valandoms, retkarčiais apverskite, kad tolygiai pasūdytų.
Žingsnis 3
Kiekvieną Pekino kopūsto lapą aptepkite paruoštu padažu, sudėkite kopūstus į tinkamą indą ir palikite 24 valandas marinuotis šiltoje vietoje.
Žingsnis 4
Laikykite šaldytuve, o prieš patiekdami supjaustykite storais arba plonais griežinėliais per visą balą. Gero apetito.
Kategorijos