Publikavimo data: 2024-09-14
Kimči su menke
Menkė yra labai populiari žuvis. Ji turi baltą, mažai kaloringą mėsą, kurioje yra daug naudingų medžiagų: vitaminų, įskaitant B12, omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių, mineralų, tokių kaip fosforas, kalcis, jodas ir kt. Siūlome menkės filė gaminti su troškintomis daržovėmis a la kimchi. Pagrindinis patiekalo akcentas - kimči kopūstai, kurie suteikia labai aštrų kimči skonį ir aromatą. Tai skanus ir sveikas azijietiško stiliaus patiekalas.
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Svogūną supjaustykite plonais pipirais. Susmulkinkite česnaką. Nulupkite pomidorus nuo odelės ir sumalkite juos į tyrę. Vietoj šviežių pomidorų taip pat galite naudoti tarkuotus pomidorus, kad supaprastintumėte gaminimo procesą.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus 5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite morkas ir susmulkintą česnaką. Viską kartu kepkite ant vidutinės ugnies dar 5 minutes. Tada sudėkite pomidorų tyrę, kimchi kopūstus, citrinos sultis ir cukrų. Sutrinkite juodųjų pipirų žirnelius ir taip pat įberkite į patiekalą. Pagal skonį pagardinkite druska. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Į keptuvę su daržovėmis sudėkite menkės filė. Troškinkite žuvį ir daržoves po dangčiu ant silpnos ugnies apie 15-20 minučių, kol iškeps.
Žingsnis 4
Menkės kimči jau paruošta. Mėgaukitės!
Kategorijos