Kimči su menke pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Kimči su menke

Menkė yra labai populiari žuvis. Ji turi baltą, mažai kaloringą mėsą, kurioje yra daug naudingų medžiagų: vitaminų, įskaitant B12, omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių, mineralų, tokių kaip fosforas, kalcis, jodas ir kt. Siūlome menkės filė gaminti su troškintomis daržovėmis a la kimchi. Pagrindinis patiekalo akcentas - kimči kopūstai, kurie suteikia labai aštrų kimči skonį ir aromatą. Tai skanus ir sveikas azijietiško stiliaus patiekalas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči su menke Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Svogūną supjaustykite plonais pipirais. Susmulkinkite česnaką. Nulupkite pomidorus nuo odelės ir sumalkite juos į tyrę. Vietoj šviežių pomidorų taip pat galite naudoti tarkuotus pomidorus, kad supaprastintumėte gaminimo procesą.

Žingsnis 2

Kimči su menke Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus 5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite morkas ir susmulkintą česnaką. Viską kartu kepkite ant vidutinės ugnies dar 5 minutes. Tada sudėkite pomidorų tyrę, kimchi kopūstus, citrinos sultis ir cukrų. Sutrinkite juodųjų pipirų žirnelius ir taip pat įberkite į patiekalą. Pagal skonį pagardinkite druska. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Kimči su menke Žingsnis 3
Į keptuvę su daržovėmis sudėkite menkės filė. Troškinkite žuvį ir daržoves po dangčiu ant silpnos ugnies apie 15-20 minučių, kol iškeps.

Žingsnis 4

Kimči su menke Žingsnis 4
Menkės kimči jau paruošta. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos