Kimči su pipirų pasta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kimči su pipirų pasta

Kimči su pipirų padažu - tai korėjiečių virtuvės patiekalas, kuris yra aštriais prieskoniais pagardinti rauginti kopūstai. Korėjoje kimči laikomas pagrindiniu patiekalu, be kurio neapsieina nė vienas valgis. Šį patiekalą labai paprasta paruošti ir jūs tikrai galite jį atkartoti. Pekino kopūstus galite pakeisti kitomis raugintų kopūstų daržovėmis. Korėjiečiai tiki, kad saikingas aštraus kimči vartojimas skatina svorio mažėjimą. Taip pat tikima, kad aštrus kimči yra gera priemonė nuo peršalimo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
7 kcal.
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči su pipirų pasta Žingsnis 1
Nulupkite viršutinius Pekino žiedinių kopūstų lapus. Perpjaukite į 4 dalis išilgai. Sudėkite kopūstus į gilų dubenį, užberkite druskos ir užpilkite vandeniu. Uždenkite maistine plėvele ir palikite stovėti 2 dienas. Jei pastatysite šiltoje vietoje, užteks ir vienos dienos. Kai kopūstai bus pasūdyti, gerai nuplaukite juos po tekančiu vandeniu.

Žingsnis 2

Kimči su pipirų pasta Žingsnis 2
Kiekvieną kopūsto lapą patepkite aštriųjų pipirų ir česnakų mišiniu. Palikite kopūstus 24 valandas kambario temperatūroje (sultys turėtų išsiskirti). Tada įdėkite į šaldytuvą trims dienoms.

Žingsnis 3

Kimči su pipirų pasta Žingsnis 3
Prieš valgydami kimči supjaustykite 2,5 cm ilgio griežinėliais. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos