Publikavimo data: 2024-06-15
Kimči su pipirų pasta
Kimči su pipirų padažu - tai korėjiečių virtuvės patiekalas, kuris yra aštriais prieskoniais pagardinti rauginti kopūstai. Korėjoje kimči laikomas pagrindiniu patiekalu, be kurio neapsieina nė vienas valgis. Šį patiekalą labai paprasta paruošti ir jūs tikrai galite jį atkartoti. Pekino kopūstus galite pakeisti kitomis raugintų kopūstų daržovėmis. Korėjiečiai tiki, kad saikingas aštraus kimči vartojimas skatina svorio mažėjimą. Taip pat tikima, kad aštrus kimči yra gera priemonė nuo peršalimo.
Žingsnis 1
Nulupkite viršutinius Pekino žiedinių kopūstų lapus. Perpjaukite į 4 dalis išilgai. Sudėkite kopūstus į gilų dubenį, užberkite druskos ir užpilkite vandeniu. Uždenkite maistine plėvele ir palikite stovėti 2 dienas. Jei pastatysite šiltoje vietoje, užteks ir vienos dienos. Kai kopūstai bus pasūdyti, gerai nuplaukite juos po tekančiu vandeniu.
Žingsnis 2
Kiekvieną kopūsto lapą patepkite aštriųjų pipirų ir česnakų mišiniu. Palikite kopūstus 24 valandas kambario temperatūroje (sultys turėtų išsiskirti). Tada įdėkite į šaldytuvą trims dienoms.
Žingsnis 3
Prieš valgydami kimči supjaustykite 2,5 cm ilgio griežinėliais. Mėgaukitės.
Kategorijos