Publikavimo data: 2024-06-22
Kimči su ridikėliais ir žaliaisiais svogūnais
Kimči - tai patiekalas, atkeliavęs pas mus iš Korėjos. Jį sudaro fermentuotos aštrios daržovės. Pagal tradicinį receptą jo pagrindą sudaro aitrusis kopūstas, kuris verdamas su aitriosiomis paprikomis ir kitais prieskoniais. Tačiau kimči ne visada yra labai aštrus. Pavyzdžiui, jei jį ruošiame iš ridikėlių. Tokia patiekalo versija vadinama tonchohimi ir patiekiama sūryme. Korėjiečiai tiki, kad reguliariai vartojamas kimči padeda tirpdyti riebalus organizme, taip pat apsaugo nuo peršalimo ligų.
Žingsnis 1
Ridikėlius supjaustykite kubeliais, žalumynus smulkiai supjaustykite, o česnaką susmulkinkite.
Žingsnis 2
Sudėkite ridikėlius į gilų dubenį. Sudėkite likusius ingredientus ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Palikite kimči marinuotis 24 valandas, kad patiekalas pasimarinuotų.
Žingsnis 4
Paruoštą patiekalą patiekite į stalą.
Kategorijos