Kimči su ridikėliais ir žaliaisiais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kimči su ridikėliais ir žaliaisiais svogūnais

Kimči - tai patiekalas, atkeliavęs pas mus iš Korėjos. Jį sudaro fermentuotos aštrios daržovės. Pagal tradicinį receptą jo pagrindą sudaro aitrusis kopūstas, kuris verdamas su aitriosiomis paprikomis ir kitais prieskoniais. Tačiau kimči ne visada yra labai aštrus. Pavyzdžiui, jei jį ruošiame iš ridikėlių. Tokia patiekalo versija vadinama tonchohimi ir patiekiama sūryme. Korėjiečiai tiki, kad reguliariai vartojamas kimči padeda tirpdyti riebalus organizme, taip pat apsaugo nuo peršalimo ligų.
Gaminimo laikas
1480 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
44 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 5/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči su ridikėliais ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 1
Ridikėlius supjaustykite kubeliais, žalumynus smulkiai supjaustykite, o česnaką susmulkinkite.

Žingsnis 2

Kimči su ridikėliais ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 2
Sudėkite ridikėlius į gilų dubenį. Sudėkite likusius ingredientus ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Kimči su ridikėliais ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 3
Palikite kimči marinuotis 24 valandas, kad patiekalas pasimarinuotų.

Žingsnis 4

Kimči su ridikėliais ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 4
Paruoštą patiekalą patiekite į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos