Publikavimo data: 2024-06-22
Kimči su ryžiais ir glazūruotais ryžiais
Kimči - tai patiekalas, atkeliavęs pas mus iš Korėjos. Jį sudaro fermentuotos aštrios daržovės. Tradicinio recepto pagrindą sudaro Pekino kopūstai, kurie verdami su aštriaisiais pipirais ir kitais prieskoniais. Korėjiečiai tiki, kad reguliariai vartojant kimči galima išvengti peršalimo ligų. Tokias daržoves galima patiekti ant stalo ir vienas sūryme, ir su kitais maisto produktais. Pavyzdžiui, su ryžiais ir glazūra. Toks patiekalo variantas bus ne tik sveikas, bet ir sotus.
Žingsnis 1
Keptuvėje iškepkite glazūruotus kiaušinius. Pagal skonį pasūdykite. Stebėkite, kad trynys liktų skystas.
Žingsnis 2
Į gilią keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite griežinėliais supjaustytą kimči ir kepkite 1 minutę.
Žingsnis 3
Į keptuvę su kimči sudėkite virtus ryžius, Kochudian pipirų pastą ir sojų padažą.
Žingsnis 4
Išmaišykite ir kepkite dar 7-8 minutes.
Žingsnis 5
Kimči ir ryžius sudėkite į gilų dubenį. Ant viršaus užpilkite glazūrą. Patiekite patiekalą į stalą.
Kategorijos