Kimči su ryžiais ir glazūruotais ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kimči su ryžiais ir glazūruotais ryžiais

Kimči - tai patiekalas, atkeliavęs pas mus iš Korėjos. Jį sudaro fermentuotos aštrios daržovės. Tradicinio recepto pagrindą sudaro Pekino kopūstai, kurie verdami su aštriaisiais pipirais ir kitais prieskoniais. Korėjiečiai tiki, kad reguliariai vartojant kimči galima išvengti peršalimo ligų. Tokias daržoves galima patiekti ant stalo ir vienas sūryme, ir su kitais maisto produktais. Pavyzdžiui, su ryžiais ir glazūra. Toks patiekalo variantas bus ne tik sveikas, bet ir sotus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
40 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 5/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči su ryžiais ir glazūruotais ryžiais Žingsnis 1
Keptuvėje iškepkite glazūruotus kiaušinius. Pagal skonį pasūdykite. Stebėkite, kad trynys liktų skystas.

Žingsnis 2

Kimči su ryžiais ir glazūruotais ryžiais Žingsnis 2
Į gilią keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite griežinėliais supjaustytą kimči ir kepkite 1 minutę.

Žingsnis 3

Kimči su ryžiais ir glazūruotais ryžiais Žingsnis 3
Į keptuvę su kimči sudėkite virtus ryžius, Kochudian pipirų pastą ir sojų padažą.

Žingsnis 4

Kimči su ryžiais ir glazūruotais ryžiais Žingsnis 4
Išmaišykite ir kepkite dar 7-8 minutes.

Žingsnis 5

Kimči su ryžiais ir glazūruotais ryžiais Žingsnis 5
Kimči ir ryžius sudėkite į gilų dubenį. Ant viršaus užpilkite glazūrą. Patiekite patiekalą į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos