Kimči su ryžiais ir malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Kimči su ryžiais ir malta mėsa

Svajojate keliauti į Korėją? Su šiuo patiekalu lengvai ten nuvyksite, nes kimči yra nacionalinis patiekalas. Yra daugybė šio patiekalo gaminimo variantų, mes siūlome visaverčio karšto patiekalo variantą - kimči su ryžiais ir malta mėsa. Aštrus skonis ir ryškus kopūstų bei mėsos derinys patiks kiekvienam. Kimči turi daug vitamino C, todėl Korėjoje aštrūs kopūstai patiekiami prie kiekvieno patiekalo. Patiekalas pagal mūsų receptą nereikalauja daug lėšų, jį lengva ir greitai paruošti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči su ryžiais ir malta mėsa Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Ant ugnies pastatykite keptuvę, įpilkite aliejaus. Tada pakepinkite svogūną iki auksinės spalvos ir maltą mėsą. Išmaišykite ir troškinkite, kol išvirs. Tada sudėkite kimči. Gerai išmaišykite. Troškinkite apie 10 minučių. Taip malta mėsa bus aromatingesnė.

Žingsnis 2

Kimči su ryžiais ir malta mėsa Žingsnis 2
Tada suberkite virtus ryžius, sezamo sėklas ir išmaišykite. Įberkite reikiamą kiekį druskos.

Žingsnis 3

Kimči su ryžiais ir malta mėsa Žingsnis 3
Išmaišykite ir virkite, kol sugers visas sultis. Apie 10-15 minučių.

Žingsnis 4

Kimči su ryžiais ir malta mėsa Žingsnis 4
Ryžius suformuokite į gražų kvadratą. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos