Publikavimo data: 2024-06-23
Kimči su ryžiais ir malta mėsa
Svajojate keliauti į Korėją? Su šiuo patiekalu lengvai ten nuvyksite, nes kimči yra nacionalinis patiekalas. Yra daugybė šio patiekalo gaminimo variantų, mes siūlome visaverčio karšto patiekalo variantą - kimči su ryžiais ir malta mėsa. Aštrus skonis ir ryškus kopūstų bei mėsos derinys patiks kiekvienam. Kimči turi daug vitamino C, todėl Korėjoje aštrūs kopūstai patiekiami prie kiekvieno patiekalo. Patiekalas pagal mūsų receptą nereikalauja daug lėšų, jį lengva ir greitai paruošti.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Ant ugnies pastatykite keptuvę, įpilkite aliejaus. Tada pakepinkite svogūną iki auksinės spalvos ir maltą mėsą. Išmaišykite ir troškinkite, kol išvirs. Tada sudėkite kimči. Gerai išmaišykite. Troškinkite apie 10 minučių. Taip malta mėsa bus aromatingesnė.
Žingsnis 2
Tada suberkite virtus ryžius, sezamo sėklas ir išmaišykite. Įberkite reikiamą kiekį druskos.
Žingsnis 3
Išmaišykite ir virkite, kol sugers visas sultis. Apie 10-15 minučių.
Žingsnis 4
Ryžius suformuokite į gražų kvadratą. Gero apetito!
Kategorijos