Publikavimo data: 2024-06-15
Kimči su sojų padažu ir aštriosiomis paprikomis
Kimči su sojų padažu ir aštriaisiais pipirais yra tradicinis korėjiečių virtuvės patiekalas. Siūlomas greito kimči receptas. Pietų Korėjoje ir daugelio pasaulio šalių korėjiečių restoranuose fermentacijos procesas trunka kelias savaites. Pagal jūsų receptą pagamintas kimči nustebins daugelį žmonių. Aštraus ir subtilaus skonio kimči pasirodys esąs gera pietų pradžia arba savarankiškas užkandis. Būkite pasirengę, kad fermentacijos procesas truks dvi dienas, tik tada galėsite paragauti patiekalo.
Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Tinkamo dydžio inde sumaišykite susmulkintas paprikas, sezamo sėklas, česnaką, prieskonius ir sojų padažą. Sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Nulupkite viršutinius pekino kopūstų lapus. Perpjaukite į 4 dalis išilgai. Kopūstų lapus nuplaukite, atsargiai išskobkite ir kiekvieną lapą, ypač jo pagrindą, pabarstykite druska. Sudėkite kopūstus į gilų dubenį ir palikite keturioms valandoms, retkarčiais apverskite, kad tolygiai pasūdytų. Kiekvieną Pekino kopūsto lapą aptepkite paruoštu mišiniu, sudėkite kopūstus į tinkamą indą ir palikite 24 val. marinuotis šiltoje vietoje.
Žingsnis 4
Laikykite šaldytuve, o prieš patiekdami supjaustykite storais arba plonais griežinėliais per visą balą. Gero apetito.
Kategorijos