Publikavimo data: 2024-06-22
Kimči su žuvies padažu ir aitriosiomis paprikomis
Kimči yra aštrūs rauginti kopūstai pagal korėjiečių receptą. Šį patiekalą korėjiečiai valgo kasdien. Kimči dažniausiai vartojamas kaip pagrindinis patiekalas, tačiau jo taip pat galima dėti prie mėsos, žuvies ar vištienos.
Žingsnis 1
Raudonąją papriką supjaustykite plonais griežinėliais. Taip pat susmulkinkite morkas. Česnaką supjaustykite išilgai plonais griežinėliais. Pekino kopūstus padalykite į keturias dalis ir kiekvieną jų įtrinkite druska. Palikite mirkti keturias valandas, tada nuplaukite vandeniu.
Žingsnis 2
Paruoškite raugintos tešlos mišinį. Į dubenį sudėkite morkas, pipirus, česnaką, sezamo sėklas ir imbierą. Supilkite žuvies padažą ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Marinuokite kopūstus su šiuo mišiniu. Dėkite į šaldytuvą 24 valandoms.
Žingsnis 4
Aštrusis kimči paruoštas, patiekite. Nepamirškite jo supjaustyti mažais gabalėliais.
Kategorijos