Kimči su žuvies padažu ir aitriosiomis paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kimči su žuvies padažu ir aitriosiomis paprikomis

Kimči yra aštrūs rauginti kopūstai pagal korėjiečių receptą. Šį patiekalą korėjiečiai valgo kasdien. Kimči dažniausiai vartojamas kaip pagrindinis patiekalas, tačiau jo taip pat galima dėti prie mėsos, žuvies ar vištienos.
Gaminimo laikas
1460 min.
Laikas virtuvėje
240 min.
Kalorijos
25 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kimči su žuvies padažu ir aitriosiomis paprikomis Žingsnis 1
Raudonąją papriką supjaustykite plonais griežinėliais. Taip pat susmulkinkite morkas. Česnaką supjaustykite išilgai plonais griežinėliais. Pekino kopūstus padalykite į keturias dalis ir kiekvieną jų įtrinkite druska. Palikite mirkti keturias valandas, tada nuplaukite vandeniu.

Žingsnis 2

Kimči su žuvies padažu ir aitriosiomis paprikomis Žingsnis 2
Paruoškite raugintos tešlos mišinį. Į dubenį sudėkite morkas, pipirus, česnaką, sezamo sėklas ir imbierą. Supilkite žuvies padažą ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Kimči su žuvies padažu ir aitriosiomis paprikomis Žingsnis 3
Marinuokite kopūstus su šiuo mišiniu. Dėkite į šaldytuvą 24 valandoms.

Žingsnis 4

Kimči su žuvies padažu ir aitriosiomis paprikomis Žingsnis 4
Aštrusis kimči paruoštas, patiekite. Nepamirškite jo supjaustyti mažais gabalėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos